Empreses compromeses amb la solidaritat del Barcelona Open Banc Sabadell - Trofeu Conde de Godó

28/03/2024

El Barcelona Open Banc Sabadell Trofeu Conde de Godó no només representa una fita per al Reial Club de Tennis Barcelona - 1899, sinó també per a aquelles empreses, entitats i corporacions que opten per donar suport a les iniciatives promogudes per la Fundació Tennis Barcelona durant el Torneig

Destacant entre aquestes iniciatives, Panasonic i Ferrer&Ojeda, han apostat per ser matching partners a la campanya La Raqueta Solidària, comprometent-se a duplicar l'import que s'aconsegueixi amb la venda de les participacions del sorteig. En el cas de Panasonic, és el segon any que hi participa i també Ferrer&Ojeda se suma a aquesta categoria en un any molt especial, ja que coincideix – igual que el Club – amb el seu 125è aniversari. Una ocasió única que posa en relleu una vegada més el compromís social de la corredoria, que col·labora amb la Fundació Tennis Barcelona des dels seus inicis.

A més d'aquestes empreses, altres empreses s'han sumat a les accions solidàries. Món Reclam, empresa de marxandatge amb alt compromís social, n'és una mostra, que va proporcionar gorres per a tots els nens i nenes de l'Escola de Tennis Solidari que van visitar el Clínic durant el Clínic de l'any passat. En aquesta edició, Món Reclam ha preparat bosses de tennis com a obsequi per als nens i nenes alumnes de l'Escola Solidària, provinents dels 13 barris de Barcelona, ​​que repetiran l'experiència del Clínic del proper 14 d'abril a la pista central, acompanyats de les seves famílies.

I com a novetat recent, BRITA s'uneix al compromís amb la sostenibilitat que caracteritza el Torneig en posar a la venda ampolles filtrants d’aigua durant els dies de competició, amb l'objectiu de sumar en pro d'un Torneig + sostenible, reduint al mínim l'ús de plàstics. Tots els guanys obtinguts per la venda d'aquestes ampolles seran destinats als projectes de la Fundació Tennis Barcelona, ​​en particular a la seva Escola de Tennis Solidari.

La col·laboració d'aquestes empreses, que creix any rere any, reflecteix un compromís compartit amb la comunitat i l'esport. El seu suport no només enforteix les accions solidàries durant el Godó, sinó que també impulsa el treball continu de la Fundació Tennis Barcelona al llarg de l'any. És un honor comptar amb la seva participació, demostrant que el tennis suma gràcies a la seva generositat i compromís. Perquè practiquen el Tennis que Suma!