Política de privacitat

A través d'aquest lloc web no es recullen dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement, ni se cedeixen a tercers.

Amb la finalitat d'oferir el millor servei i amb l'objecte de facilitar l'ús, s'analitzen el nombre de pàgines visitades, el nombre de visites, així com l'activitat dels visitants i la seva freqüència d'utilització. A aquests efectes, el Reial Club de Tennis Barcelona 1899 (RCTB-1899) utilitza la informació estadística elaborada pel Proveïdor de Serveis d'Internet.

El portal de què és titular el RCTB-1899 conté enllaços a llocs web de tercers, les polítiques de privacitat són alienes a la de l'RCTB-1899. A l'accedir a aquests llocs web vostè pot decidir si accepta les seves polítiques de privacitat i de cookies. Amb caràcter general, si navega per internet vostè pot acceptar o rebutjar les galetes de tercers des de les opcions de configuració del seu navegador.

Informació bàsica sobre protecció de dades

A continuació, l'informem sobre la política de protecció de dades de l'RCTB-1899.

Responsable del tractament

Les dades de caràcter personal que es puguin demanar directament de la persona interessada seran tractades de forma confidencial i quedaran incorporades a la corresponent activitat de tractament titularitat de l'RCTB-1899.

Finalitat i Legitimació del tractament

La finalitat del tractament de les dades correspon a cada una de les activitats de tractament que realitza l’RCTB-1899, són les següents:

La base jurídica para al tractament de les seves dades serà en cada cas:

Organització i assistència als tornejos convocats per l’RCTB-1899.

Inscripció i participació a les activitats de promoció de l’RCTB-1899 i la seva difusió.

Enviament de la informació institucional.

Gestió d’instruments de col·laboració (convenis i protocols).

RGPD: 6.1.b) Tractament necessari per a l’execució d’un contracte en el qual l’interessat és part o per a l’aplicació a petició d’aquest de mesures pre-contractuals.

Categories de Dades: Nom i cognoms, DNI/CIF/Document identificatiu, direcció, firma i telèfon. Posat en entitat al que representa.

Transf. Internacional: No estan previstes transferències internacionals de les dades.

Aplicació de gestió del Club. Programa informàtic de Base de Dades del Club i que va associada/vinculada/sincronitzada a la zona privada de la Web on els socis tenen accés mitjançant un usuari y una clau, els permet gestionar el seu compte i activitats en el Club.

RGPD: 6.1.b) Tractament necessari per a l’execució d’un contracte en el qual l’interessat és part o per a l’aplicació a petició d’aquest de mesures pre-contractuals.

Categories de Dades: Nom i cognoms, DNI/CIF/Documento identificatiu, direcció, firma i telèfon, rebuts pendents de pagament, historial de rebuts, familiars vinculats, activitats inscrites.

Transf. Internacional: No estan previstes transferències internacionals de los dades.

Conservació de dades

Les dades personals proporcionades es conservaran durant el temps necessari per complir amb la finalitat per a la qual es recullen i per determinar les possibles responsabilitats que es puguin derivar de la finalitat, a més dels períodes establerts en la normativa d'arxius i documentació.

Comunicació de dades

Amb caràcter general no es comunicaran les dades personals a tercers, excepte obligació legal, entre les quals poden estar les comunicacions al Defensor el Poble, jutges i tribunals, interessats en els procediments relacionats amb les reclamacions presentades.

Drets dels interessats

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre els tractaments que de les seves dades que es duen a terme pel RCTB-1899.

Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió i portabilitat de les seves dades, de limitació i oposició al seu tractament, així com a no ser objecte de decisions basades únicament en el tractament automatitzat de les seves dades, quan siguin procedents, davant el RCTB-1889, per correu postal a C / Bosch i Gimpera, 5-13, (08034) - BARCELONA i per correu electrònic: lopd@rctb1899.es.