Escola de tennis

Benvinguts a l'Escola de Tennis del RCTB-1899

L'Escola de Tennis de l’RCTB-1899 és un referent tant a nivell nacional com internacional. Una de les seves senyes d'identitat característica és que els seus alumnes no només adquireixen un alt nivell tècnic, sinó que també interioritzen una sèrie de valors com són la disciplina, l'esforç, el companyerisme i el “fair play”. El lema "saber guanyar i saber perdre" està present en la filosofia de l'Escola, i reflecteix molts d'aquests valors que es procuren transmetre.

 

Formació tennística i humana

Alex Mas és actualment el Director Tècnic de Tennis.

Sota la seva direcció, fins a un total de 44 entrenadors s'encarreguen de dur a terme una doble tasca de formació, tennística i humana, amb els més de 600 alumnes que integren l'Escola. Aquests alumnes es divideixen en set grups: Mini-tennis, Base, Benjamins, Tecnificació, Competició, Adults i Universitaris.

Des del mateix any de la seva fundació, el 1899, l’RCTB-1899 ha anat sumant títols en totes les categories. Tots aquests títols s'han aconseguit a base de l'esforç i el sacrifici dels nostres socis, jugadors i entrenadors que dia a dia, amb la seva implicació i dedicació, han aconseguit aquest magnífic palmarès.

OBJECTIUS

L’Escola de l’RCT Barcelona-1899 aspira a ser una de les millors Escoles de Club del món. Sota aquesta premissa pretenem:

  • Afavorir el desenvolupament físic, intel·lectual, social i afectiu dels nostres jugadors/es i defensar com a prioritaris tots els valors del tennis: constància, respecte, actitud, estratègia, etc.
  • Tenir una Escola amb un segell i ADN característics: bona organització i comunicació, formació de tècnics de gran nivell, plans d’entrenament contrastats i seguiment personalitzat dels alumnes.
  • Formar grans jugadors/es i ser competitius a nivell regional i nacional amb jugadors/es de l’Escola per a obtenir bons resultats en els campionats per equips reduint al màxim el nombre de jugadors fitxats.
  • Reforçar l’Escola Universitària i aconseguir que els adolescents mantinguin el vincle amb l’Escola i el Club.
  • Oferir entrenaments de gran qualitat als adults.

Horaris i tarifes de l'Escola de Tennis

L'Escola de Tennis de l’RCTB-1899 concentra la major part de la seva activitat amb nens, joves i adults a les tardes, des de les 15h a les 22h., excepte l’Escola Universitària, que també s’imparteix pels matins entre setmana, i les Escoles Base i Benjamí, que imparteixen classes els dissabtes al matí.

L'escola es divideix en set grups i cadascun té els seus horaris i tarifes particulars. Els preus varien en funció de si es tracta d'un soci o un fill de soci, i de si es cursen un, dos o més dies d'entrenament a la setmana. En l'opció 'Inscripcions' teniu detallada tota la informació sobre tarifes i horaris.