Piscina

L’RCTB-1899 disposa d’una piscina exterior climatitzada (25 x 12,5m.), carrils delimitats i gran varietat de material auxiliar (xurros, taules, aletes, pales, bombolletes, matalassos, etc.) que permeten i faciliten la pràctica i l’aprenentatge. També disposa d’una piscina infantil (sols practicable a l’estiu) i d’un jacuzzi.

L’aigua de la piscina, en els mesos que és climatitzada, es manté en una temperatura d’entre 28 i 29 graus, perfecta per la pràctica de la natació.

Beneficis de la natació

La Natació és un dels pocs esports simètrics que poden ser practicats per la majoria de les persones sense tenir en compte la seva edat. Això es deu, fonamentalment, al baix impacte que es té dins l'aigua sobre les diferents parts del nostre cos, reduint així al màxim la tensió dels ossos i de les articulacions. Igualment, el moure's en l'aigua proporciona benestar, tant psicològic com físic, ja que millora la coordinació dels moviments, les capacitats respiratòries i ajuda a desenvolupar de manera harmoniosa la massa muscular.

Piscina: Modalitats

Per a tots els Socis/es que estiguin interessats en perfeccionar la seva tècnica de natació o en practicar un altre esport sota la supervisió de tècnics especialitzats, l’RCTB-1899 ofereix diferents possibilitats que s’adapten a les necessitats de cada persona. Els entrenaments es realitzen a la piscina del Club durant totes les estacions de l’any. La temperatura de l’aigua es regula per a que el fred no sigui un problema per nadar.

Classes Particulars Natació

45 minut de durada, horari a convenir amb la coordinació de particulars.

Per a un aprenentatge més ajustat i adaptat a les necessitats específiques de cada alumne, tant per nens com per adults.

  • Introducció al medi aquàtic.
  • Millora de les habilitats aquàtiques (respiració, coordinació, etc.)
  • Tècnica d'estils (aprenentatge i millora).
  • Manteniment de la condició física en el medi aquàtic.
  • Natació terapèutica i de rehabilitació.

 

Actividades Acuáticas 360º

El Wellness Center ofereix diferents activitats amb una nova mirada, la mirada Swim Coach, que integra una visió de l'entrenador 360º, que engloba el coaching, PNL i la psicologia esportiva. A continuació detallem cadascuna d'elles:

 

  • Swim Masters:  Es tracta d’un entrenament de natació grupal enfocat a la millora tècnica i el domini del cos en el medi aquàtic per poder assolir proves d’aigües obertes o millorar el rendiment físic. El nivell per poder accedir a aquests entrenaments ha de ser mitjà i està dirigit a socis i sòcies de més de 20 anys. 

 

  • Tecnificació Aigües Obertes: Entrenament personal enfocat a millorar el rendiment físic a l’interior de l’aigua. Aquestes sessions van dirigides a persones que vulguin iniciar-se a nadar en aigües obertes o es preparin per proves en aquest mitjà (iron man, triatló...)

 

  • Entrenaments personals 360º: Entrenaments individualitzats per treballar el cos i la ment a l’aigua. Amb aquestes sessions, la pràctica i perfeccionament de la natació es contribueix a la millora del rendiment fora de l’aigua.

 

  • Sortida Aigües Obertes a la Costa Brava: Durant l’any està previst fer una escapada a la platja i posar en pràctica el que s’ha practicat durant els entrenaments.

 

  • II Open Swim Master: Per segon any s’organitzarà una competició de natació interna de club. Es farà una jornada de cloenda amb entrega de medalles.

 

Entrenadora

IRIS PÉREZ

Títol d’Entrenadora de Natació per la Real Federación Española de Natación i pel Consell Català de l’Esport.

Responsable de les activitats aquàtiques de l'RCTB-1899. Nedadora d'aigües obertes i waterpolista. Campiona nacional i internacional de les dues disciplines i capitana dels equips de waterpolo màsters femenins d'Espanya juntament amb Anni Espar.

Telèfon de contacte: 644433738

 

 

Contacte

Si vols inscriure’t a alguna activitat de Natació, has d’escriure un e-mail a: escoladenatacio@rctb1899.es

 

Swim Masters