Èxit total al I Torneig de Futbito Toni Corominas

26/07/2010

La celebració d'aquesta primera edició del Trofeu Toni Corminas va ser tot un èxit gràcies a la participació de cinc equips que van donar-ho tot per guanyar l'anhelat trofeu. El torneig va estar molt igualat, tant que faltant poques dates tots els equips estaven empatats a punts. A l´esperada final el partit va ser molt tens i els gols es van resistir a arribar. No va ser fins a finals de la primera part quan van començar a caure i ho van fer en cascada, de manera que Mariposas Rojas es va anar al descans amb un marcador favorable de 3-1.

Només començar la segona part van tornar a marcar dos gols més i la final semblava sentenciada amb un 5-1 demolidor. Però els minuts restants van ser molt emocionants. Esade va marcar tres gols gairebé seguits i es van ficar de ple en el partit. A falta d'un minut per al final, van aconseguir empatar i així van arribar a forçar la pròrroga. En ella els equips van anar cada vegada més a per la victòria i la tensió va estar a flor de pell. Dos gols a darrera hora de Manolo Garí, el pitxitxi del torneig amb 13 gols, van fer que ESADE consumés la remuntada i s´endugués la victòria per 7-5.

L'equip subcampió es va endur una motxilla, un bidó per a l'aigua i una samarreta del RCTB, mentre que els guanyadors van poder alçar la anhelada Copa de Campions Toni Corominas i una samarreta. Aquest és el primer torneig organitzat pel Sports Center i esperem que serveixi com a punt de partida per a pròxims tornejos. Aprofitem de pas per comentar que a l´octubre es disputarà un altre torneig.

El Sports Center felicita l'equip d´ESADE per la victòria, així com a la resta d'equips participants: Mariposas Rojas, Huracán, AC.Humildad i LFB. I ja ho sabeu, esperem veure-us a l'octubre.