Tornen els Family Days del Barcelona Open Banc Sabadell

24/01/2023

El torneig tornarà a organitzar aquestes jornades festives que comptaran amb la participació ja confirmada de Tommy Robredo

INSCRIPCIONS

El Barcelona Open Banc Sabadell torna a organitzar, un any més, una de les activitats més esperades del seu calendari previ al torneig, els Family Days. Aquest esdeveniment consisteix en una jornada molt especial en la que el torneig du a terme activitats, sortejos i regals en alguna ciutat fora de Barcelona. Fins ara hi ha quatre seus confirmades:

 

 

– 04/02/2023: Reus (Club de Tennis Reus Monterols)

– 05/02/2023: Sabadell (Club Tennis Sabadell)

– 11/02/2023: Girona (Club Tennis Girona)

– 12/02/2023: Lleida (Club Tennis Urgell)

Cadascuna d’aquestes jornades s’organitzarà en paral·lel a les finals del Barcelona Open Banc Sabadell Sub-14, que ja estan en joc en cadascuna de les províncies. D’aquesta forma, tots els assistents als Family Days també podran veure gratis els partits entre els tenistes més prometedors del país (començaran a partir de les 10h). Quan acabin les finals, qui vulgui tindrà l’oportunitat de participar en un clínic liderat per alguna llegenda del Barcelona Open Banc Sabadell, com és Tommy Robredo –campió de l’edició del 2004-. Per a participar s’ha d’enviar un formulari online (gratis). Les places son limitades i s’esgoten ràpidament.

A més del clínic també hi haurà un sorteig de regals amb entrades pel torneig i productes exclusius dels nostres patrocinadors. S’organitzaran activitats per a totes les edats i estarà amenitzat per Pep Callau i el seu grup d’animació, amb el suport de Goody, la mascota del torneig. I com no podia ser d’una altra manera, el trofeu de campió del Barcelona Open Banc Sabadell sortirà de la seva vitrina del Reial Club de Tennis Barcelona–1899 i estarà exposat en cadascun dels clubs perquè tothom el pugui veure de prop i es puguin fer fotos amb ell.