Marta Ballús guanya el I Concurs de Fotografia de l’RCTB-1899

La fotografia guanyadora obra de Marta Ballús
23/11/2022

L’obra titulada “I don’t know where I’m going but I’m on my way” de Marta Ballús, ha estat distingida com la millor fotografia d’entre totes les obres presentades al I Concurs de Fotografia de l’RCTB-1899 i que es van exposar al Saló del Club del 26 d’octubre al 18 de novembre.

El Jurat del Concurs format per Genaro Millet, Vicepresident Social de l’RCTB-1899; Mònica Roura, directiva de l’Àrea Social i de Wellness; Berta Hausmann i Bonaventura Durall, socis del Club experts i coneixedors professionals del món de la fotografia; i Xavier Gonzálvez-Amat, representant de l’Àrea de Comunicació del Club, es va reunir per valorar la qualitat de les 26 obres presentades pels 11 socis i sòcies que van concursar-hi. I per triar les quatre millors fotografies d’entre les categories a les que es podien presentar obres: Esportiva, Aventura, Paisatge i Família.

Finalment, i després de posar en comú diversos criteris, el jurat va deliberar i van triar les millors fotografies de les quatre categories:

  • Esportiva:  “I don’t know where I’m going but I’m on my way” de Marta Ballús
  • Aventura: “Sola en la immensitat del desert blanc” de Mònica Ballús
  • Paisatge: “Mykonos windmills” de Mika Kathy Nielsen
  • Família: “Yellowstone sunset” de Maria Coll

D’entre les quatre finalistes, la fotografia de Marta Ballús va ser escollida com la millor de totes. L’autora serà premiada amb una nit d’hotel per a dues persones amb sopar i esmorzar inclòs gentilesa del Club i amb la col·laboració del patrocinador B Travel.

Les altres tres finalistes podran gaudir, un dia entre setmana, d’un menú de migdia per a dues persones al Restaurant de l’RCTB-1899.

La resta de concursants, també tindran un detall i reconeixement. Rebran una original tassa tèrmica en forma d’objectiu de càmera fotogràfica. Un obsequi per premiar la seva participació en aquesta nova activitat impulsada per l’Àrea Social del Club.

A més tots els concursants rebran una entrada doble per a poder accedir al Centre de Fotografia KBr de la Fundació MAPFRE a Barcelona, així com una visita a la planta 34 de la Torre MAPFRE per gaudir de les espectaculars vistes que ens regala la nostra ciutat.

LES FOTOS PREMIADES SON: