Celebrada la Festa d’Estiu més mediterrània

Celebrada la Festa d’Estiu més mediterrània
17/06/2016

Com cada mes de juny, l’arribada de les bones temperatures ve acompanyada de la Festa d’Estiu del Reial Club de Tennis Barcelona-1899. El tradicional Sopar del Soci, amb 500 assistents, que serveix per celebrar l’arribada de l’època estival, va reconèixer els jugadors del Club campions i finalistes la temporada passada en Campionats d'Europa, d'Espanya o de Catalunya.

La vetllada va transformar les pistes 1 i 2 en un entorn típicament mediterrani amb un terra blau simulant aigua i les taules posades en forma d’ona i decorades amb motius mariners. Abans de sopar, durant l’entrega de trofeus que va comptar amb la participació del vicepresident esportiu Nacho Soler-Cabot, es va servir un aperitiu variat i dos experts talladors de pernil ibèric, cortesia del patrocinador Mas Gourmets, van servir l'embotit als assistents. També van col·laborar aportant material Damm, Torres, Coca-Cola i Gramona. Per sopar, l'equip de Carlos Llamas de primer va servir una amanida d’espàrrecs verds amb llagostins seguit d’un tall rodó de vedella en el seu suc amb verduretes.

Després del sopar es va homenatjar a una trentena de socis i sòcies (van assistir 15) que celebraven 50 formant part del Club. El president Albert Agustí va lloar la seva fidelitat al Club amb discurs emotiu. Tots ells van entrar el 1966 i, a través d’unes pantalles gegants es va passar un vídeo resum dels fets més destacats d’aquell any. A continuació, es va fer un sorteig de regals, amb Fabio Fognini, Flavia Pennetta i Marc López com a mans innocents, cortesia dels nostres patrocinadors, entre ells un viatge per a dues persones a Roland Garros o un altre a Punta Cana gentilesa d’Halcón Viatges. També van aportar material: Torres, Dunlop, Wilson, Lenovo, Mas Gourmets, Vista Optica i La Roca Village.