Anni Espar visita l’RCTB-1899 i juga un partit de waterpolo amb els socis/es

21/10/2021

La subcampiona olímpica a Tokio 2020 va explicar la seva experiència com a esportista professional i va donar consells de natació als assistents

L’àrea de natació del Wellness Center va organitzar aquest dimecres una jornada molt especial amb Anni Espar, waterpolista professional subcampiona olímpica a Tokio 2020 i Londres 2012, campiona del món i d’Europa, entre molts altres reconeixements i títols. La jornada va començar amb una entrevista oberta als socis/es al Saló del Club on la jugadora del CN Mataró i de la Selecció Espanyola va explicar la seva experiència com a esportista professional durant els últims deu anys on no ha parat d’aconseguir els títols més importants del món en waterpolo. A més a més, l’Anni va repartir molts consells com evitar l’intervencionisme dels pares en el període de formació dels joves esportistes, un factor que va ser clau en el seu cas i en la seva germana Clara per arribar a convertir-se en unes de les millors jugadores de la història d’Espanya.

Un dels grans moments de la jornada va ser quan l’Anni es va treure de la butxaca la medalla de plata que va guanyar al mes d’agost als Jocs Olímpics de Tokio 2020. Tots els assistents la van poder tocar i es van poder fer fotografies de record.

Després de la xerrada va ser el torn de la part pràctica a la piscina del club, on l’Anni, acompanyada de l’Iris Pérez (responsable de natació del club), va ensenyar els exercicis bàsics del waterpolo i després es va fer un partit amistós entre els participants.

Pròximament s’organitzaran més activitats vinculades a grans esportistes fora del món de la raqueta.