Torna l'acte de reconeixement als equips de l'RCTB-1899

12/05/2022

Després de dos anys complicats per l'afectació de la pandèmia, torna l'acte de reconeixement dels equips sèniors campions i finalistes del 2019, 2020 i 2021

El Reial Club de Tennis Barcelona-1899 organitza un homenatge un cop a l'any per felicitar als jugadors sèniors que han defensat amb èxit els colors del club als campionats d'Europa, Espanya i Catalunya.

 

 

 

CONVOCATÒRIA

Benvolguts/des capitans/es i jugadors/es dels equips sèniors de l'RCTB-1899,

Ens complau informar-vos que aquest mes de maig reprenem la celebració del “Acte de Reconeixement als Equips de Tennis i Pàdel del Club” que han quedat finalistes o campions de Catalunya, Espanya o Europa.

Després de tres anys sense poder celebrar aquest acte anual a causa del COVID, ara és el moment de reconèixer públicament a tots aquells que han resultat finalistes i campions de les edicions 2019, 2020 i 2021.

L'acte tindrà lloc el dijous, 19 de maig, a les 19 hores a la Pista 1 del Club.

Ens agradaria que aquest acte tingués la màxima participació possible de jugadors, jugadores i capitans dels nostres equips, els protagonistes de la competició. I és per això que esperem que us guardeu aquesta data en la vostra agenda, i puguem celebrar junts l'èxit dels equips.

Si us plau, reenvieu aquest comunicat als vostres/as jugadors/as, Us esperem!