S’inicia una nova etapa al Restaurant de l’RCTB-1899

S’inicia una nova etapa al Restaurant de l’RCTB-1899
07/11/2022

Dimarts 1 de novembre el nou operador del restaurant del Club va iniciar els seus serveis. Es tracta de l'empresa Tenpedral S.L., dirigida pels germans Jordi i Andrés Jover, propietaris del grup “Coma y Punto” amb una àmplia experiència al sector de la restauració.

Actualment, els germans Jover són els responsables de la restauració a diferents clubs esportius com el David Lloyd o el CT Barcino. A més, el grup té diversos establiments a la ciutat comtal com Chickoa, un restaurant sota el segell gastronòmic del xef cinc estrelles Michelin Paco Pérez, o locals com La Burguesa, All day Wok o Taparazzi.
 
Així doncs, a partir de dimarts 1 de novembre, s'iniciarà tant el servei de menjars al Restaurant, amb un menú ampliat on de forma progressiva s'aniran incorporant plats de temporada i suggeriments del xef, com a l'snack, que oferirà tant esmorzars com menjars saludables i anirà incrementant també la seva oferta gastronòmica amb tapes i entrepans calents, tant l'snack com al chill-out.
 
Tenpedral S.L. aposta per la qualitat de la seva oferta gastronòmica, l'excel·lència en el servei i la digitalització, mitjançant una app que es posarà en marxa en el transcurs de les pròximes setmanes i que permetrà als nostres socis fer les seves comandes de forma telemàtica en alguns espais del Club i tenir-les a punt al moment que ho desitgin.
 
Us informem també que el dimarts 29 de novembre a les 19h tindrà lloc una reunió informativa, així com la presentació oficial del nou operador en el marc d´un aperitiu que se servirà al saló del Club.
 
Volem també agrair a “Arroz con Mango” la seva aposta pel nostre Club, en un moment difícil que es va veure encara més complicat amb l'esclat de la pandèmia i les greus conseqüències econòmiques que va comportar, especialment en l'àmbit de la restauració.
 
Desitgem que aquesta nova etapa sigui molt exitosa per a tots i aprofitem per agrair-vos la vostra col·laboració i comprensió durant aquests primers dies de traspàs del nostre nou servei de Restauració.