Marta Navas, monitora de natació d’entrenaments personals i grupals

01/06/2023

L’Àrea de Wellness del Club ha introduït diverses novetats a la secció de piscina. A banda de les novetats al Swim Masters (veure informació aquí), també hi hagut una renovació a l’equip d’entrenadors.

Marta Navas és ara l’entrenadora de natació tant de les sessions particulars com les grupals. La Marta és tècnica de natació amb més de 10 anys d’experiència. A més a més, ha treballat en aquesta àrea tant amb nens i nenes d’un any d’edat com amb adolescents, joves i adults. També va ser nedadora del CN Mataró i va ser voluntària en els Mundials de Natació de Barcelona 2013.

Per a qualsevol informació, sol·licitud o qüestió respecte a la seva àrea es pot contactar amb ella al correu entrenamentspersonals@rctb1899.es.

Daniel Peral també forma part de l’equip d’entrenadors de natació, que també impartirà classes de Swim Masters i particulars. Daniel Peral és des de fa 9 anys el socorrista del Club els caps de setmana. A més, és nedador en actiu, federat i competeix en l’equip absolut del Club Natació Esplugues (CNE). Des de fa 3 anys, també és entrenador del CNE, encarregant-se de la natació de base de l’Escola de Natació, ensenyant als nens i nenes de 3 a 7 anys.