Arranca un nou Swim Masters amb diverses novetats

11/05/2023

Informa’t, a més, del nou entrenador, els nous horaris i de les classes particulars

A partir del 16 de maig s’iniciaran les classes de Swim Masters, que presenta diverses novetats.

Com en les anteriors edicions les classes es realitzaran els dimarts i dijous, però en aquesta ocasió l’horari serà de 19.45h a 20.30h (15 minuts més tard respecte l’anterior horari).

NOUS HORARIS ELS DIMECRES! Una de les novetats és la possibilitat de poder realitzar aquestes sessions els dimecres al matí o al migdia (de 7.15h a 8h, de 13h a 13.45h o de 14.30h a 15.15h). Per tal que es puguin dur a terme aquestes classes s’haurà d’enviar la sol·licitud a entrenamentspersonals@rctb1899.es i en cas d’haver-hi un mínim de 5 alumnes inscrits, es podrà formar un grup per cada franja horària.

Cartell informatiu Swim Masters

 

Dani Peral

DANIEL PERAL, EL NOU ENTRENADOR

Com a novetat destacada, els informem que les sessions de Swim Masters seran impartides per Daniel Peral, que serà el nou entrenador. Daniel Peral és des de fa 9 anys el socorrista del Club els caps de setmana. A més, és nedador en actiu, federat i competeix en l’equip absolut del Club Natació Esplugues (CNE). Des de fa 3 anys, també és entrenador del CNE, encarregant-se de la natació de base de l’Escola de Natació, ensenyant als nens i nenes de 3 a 7 anys.

CLASSES PARTICULARS

Els socis i sòcies que ho desitgin també podran sol·licitar classes particulars. En aquest cas, s’haurà de contactar també amb l’entrenador Dani Peral, per tal que els indiqui disponibilitat de dies i hores. El mail de contacte es entrenamentspersonals@rctb1899.es

El preu de les classes particulars és de 37’80€ la sessió. En cas d’inscriure’s dos socis, el preu seria de 25€ la sessió per cada alumne i si s’apunten 3 persones el preu serà de 20’45€ persona i sessió.