Informació referent a les entrades del Barcelona Open Banc Sabadell 2020

16/03/2020

Tal com us vam informar, degut a les circumstàncies excepcionals que estem vivint, ens hem vist obligats a cancel·lar la celebració del Barcelona Open Banc Sabadell - 68è Trofeu Conde de Godó, per motius de força major.

Des d'aquest mateix moment, tots els membres de l'equip del Torneig ens posem a treballar per a que l'edició del 2021 sigui una de les millors de la història i puguem gaudir de nou del torneig que tant estimem. Amb la finalitat d'alleugerir l'impacte que aquest fet tindrà sens dubte en el nostre Club, li voldríem sol·licitar que, si és possible, mantingués les seves localitats i llotges, garantint-li així el mateix emplaçament per al proper any i al mateix preu.
 
No obstant això, en cas de desitjar la devolució dels diners de l'entrada ha d'enviar un correu electrònic a reservas@barcelonaopenbancsabadell.es fins el 30 de juny de 2020. L'abonament es farà efectiu en un mínim de 14 dies a partir de la data en que es sol·liciti. Passat el 30 de juny, si no s'ha rebut cap comunicació per part del soci, es guardarà l'entrada per a l'edició del 2021.
 
Agraïm el seu suport i comprensió en aquesta situació inèdita i esperem que aviat puguem gaudir de la pràctica del tennis.
 

  
Gràcies.  Atentament,

La Junta Directiva 
RCTB-1899