Cristina Fontelles i Max Alcalá cedeixen el premi de la President’s Cup a la Fundació Tennis Barcelona

30/05/2024

Aquesta setmana, la pista Andrés Gimeno (l'actual Pista 1 del RCTB-1899) ha acollit l'acte de lliurament de les aportacions solidàries de la President's Cup

Aquesta competició, pionera en el marc del Barcelona Open Banc Sabadell, ha estat impulsada pel Torneig i té un clar caràcter solidari, ja que els finalistes i els guanyadors decideixen a quina entitat social destinen els premis (5.000 euros en el cas del campió i 2.000 en el cas dels finalistes).

Amb vuit parelles de dobles mixtes, van arribar a la final Cristina Fontelles i Max Alcalá (pel RCTB-1899), que es van imposar a Martina Vázquez i al francès Sebastien Grosjean, del RC de Polo, amb un emocionant 10/8. La competició es va jugar en format de súper tiebreaks, fet que va afegir un nivell extra d'emoció i competitivitat.

En el cas de la primera parella, el premi s'ha destinat a l'Escola de Tennis Solidari de la Fundació Tennis Barcelona, ​​i en el cas dels finalistes, l'entitat beneficiària és l'Associació Salut Mental Catalunya, que assisteix des de fa molts anys al Torneig i té també una gran vinculació també a través de socis del Club.

El lliurament dels xecs a finalistes i campions va comptar amb la presència de Jordi Cambra, president de la Fundació, les guanyadores i finalistes del Torneig, membres del patronat de la Fundació Tennis Barcelona i responsables de l´Associació Salut Mental Catalunya.

La President's Cup no només és un esdeveniment esportiu d'alt nivell, sinó també una plataforma que confirma el sentit solidari del Torneig.

Està previst que, el proper any, la competició alterni parelles masculines, una dinàmica que continuarà a les futures edicions, reafirmant el compromís del Reial Club de Tennis Barcelona-1899 amb la igualtat de gènere i la solidaritat.