Tres jugadors de l’RCTB-1899 busquen una plaça al quadre final

Tres jugadors de l’RCTB-1899 busquen una plaça al quadre final
15/04/2022

Demà dissabte 16 d’abril, comença una nova edició del Barcelona Open Banc Sabadell-Trofeu Conde de Godó, amb el debut de un triplet de jugadors del nostre Club.

Els partits de la fase prèvia prenen les pistes Rafa Nadal, Jan Kodes (nom que rep aquest any la tradicional Pista 1 del torneig, en homenatge als 50 anys de la victòria del tenista txec) i Pista 2, amb presència de tres jugadors de l’RCT Barcelona-1899 en la lluita per una plaça al quadre final: Daniel Rincón, campió de l'US Open júnior 2021; Max Alcalà i Nicolás Álvarez.

Daniel Rincón s'enfrontarà al bolivià Hugo Dellien a partir de les 10.00 hores a la Pista Nadal i després serà el torn, en aquesta mateixa pista, per a Nicolás Ávarez, que se les veurà amb tot un veterà, l'alemany Philipp Kohlschreiber. Max Alcalà també jugarà en segon torn, en aquest cas a la Pista Jan Kodes, davant d'un altre experimentat tennista alemany, Peter Gojowczyk.

I a les 12 del migdia, al Fan Boulevard, tots aquells socis i sòcies que ho desitgin podran veure en directe el sorteig del quadre final de la competició, al qual assistirà, entre d’altres, el director del Barcelona Open Banc Sabadell-Trofeu Conde de Godó, David Ferrer.

Quadre de joc

Ordre de joc

Podeu consultar més informació a https://www.barcelonaopenbancsabadell.com/ca/