Nicolau Canas i Tomiris Nurzhan, campions del Barcelona Open Banc Sabadell Sub-14 de Sabadell

05/02/2023

La jornada festiva de la província de Barcelona ha comptat també amb la presència de Tommy Robredo

Nicolau Canas i Tomiris Nurzhan han estat els campions de la segona parada del circuit Barcelona Open Banc Sabadell Sub-14, que s’ha celebrat durant quatre caps de setmana a les pistes del Club Tennis Sabadell. Amb aquest títol, els dos guanyadors s’han endut el bitllet directe per participar al quadre final que es disputarà a les pistes del Reial Club de Tennis Barcelona-1899 del 15 al 23 d’abril, coincidint amb l’ATP 500. La jornada festiva de la província de Barcelona ha comptat també amb la presència de Tommy Robredo, campió del Barcelona Open Banc Sabadell l’any 2004 i que va arribar a ser número 5 del rànquing ATP (2006).

La campiona del quadre femení del BOBS Sub-14 de Sabadell ha estat Tomiris Nurzhan després de superar en un duel molt igualat a Sofi Plamenova per 6-4, 6-2. El campió de la final masculina ha estat Nicolau Canas, que ha guanyat a Oriol Álvarez per 6-3, 6-2.

Paral·lelament a les finals, s’ha celebrat la gran festa del tennis català de base amb el Godó Family Day, que ha comptat amb la participació de Tommy Robredo. Més de 550 nens i nenes i adults de la província de Barcelona han pogut gaudir d’una jornada molt especial compartint pista amb Tommy Robredo i han aprés amb els seus consells. Durant tot el matí s’han fet activitats familiars amb el Goody, la mascota del torneig, i s’han sortejat entrades per veure en directe els millors jugadors del món al Barcelona Open Banc Sabadell.

Els dos campions del torneig de Barcelona s’uneixen a Àlex Ramis i Carla Vázquez, primers jugadors que ja estaven classificats després de guanyar la prova sub-14 del Rafa Nadal Tour, disputat a les pistes de l’RCTB-1899 durant la primera setmana de gener. I també s’uneixen a Indira Delgado i Vlad Secara, campions del BOBS Sub-14 de Reus. D’aquesta manera, ja tenim els tres primers classificats del quadre masculí i les tres primeres del femení per jugar el torneig final de Barcelona, que reunirà les vuit millors raquetes sub-14. De les sis places que queden per adjudicar, dos sortiran dels altres tornejos sub-14 pendents de finalitzar la setmana que ve a Girona (11 de febrer) i Lleida (12 de febrer), i els altres tres noms seran per invitació de l’organització.

Amb la creació d’aquest circuit sub-14, el Barcelona Open Banc Sabadell - Trofeu Conde de Godó reforça la seva aposta pels joves valors del tennis català. Aquesta competició, que es va estrenar l’any passat, està pensada per a tots els nens i nenes de 14 anys o menys i consisteix en quatre campionats amb seu a cada una de les províncies de Catalunya. Els campions d'aquest circuit disputaran la fase final del Barcelona Open Banc Sabadell Sub-14, que se celebrarà durant la setmana del torneig ATP 500 (del 15 al 23 d'abril de 2023).

 

Classificats pel Barcelona Open Banc Sabadell Sub-14 de l’RCTB-1899:
 
Quadre masculí
1) Àlex Ramis
2) Vlad Secara
3) Nicolau Canas
4) Campió de Girona (CT Girona)
5) Campió de Lleida (CT Urgell)
6) Wild Card
7) Wild Card
8) Wild Card
 
Quadre femení:
1) Carla Vázquez
2) Indira Delgado
3) Tomiris Nurzhan
4) Campiona de Girona (CT Girona)
5) Campiona de Lleida (CT Urgell)
6) Wild Card
7) Wild Card
8) Wild Card