Neix la “Llotja Solidària” del Barcelona Open Banc Sabadell

25/01/2024

Per disposar del segell de "Llotja Solidària", els socis/es han de disposar d'una llotja al Torneig i fer un donatiu

En un esforç per impulsar la responsabilitat social durant el Barcelona Open Banc Sabadell - Trofeu Conde de Godó 2024, la Fundació Tennis Barcelona ha llançat el segell "Llotja Solidària". Aquesta iniciativa destaca socis i sòcies i entitats, tant públiques com privades, que disposen de llotges a la Pista Rafa Nadal, reconeixent-les com a agents compromesos amb la responsabilitat social en el context d'aquest torneig.

Per disposar del segell de "Llotja Solidària", els socis/es han de disposar d'una llotja al Torneig i fer un donatiu. Disposar del segell ofereix importants avantatges: beneficis fiscals, participacions per a la Raqueta Solidària i un pla de visibilitat durant el Torneig.

La Fundació Tennis Barcelona agraeix la col·laboració de tots els socis i sòcies i entitats que ja s'han adherit al "Llotja Solidària", contribuint així al desenvolupament de programes que marquen la diferència en la vida de nens, nenes i joves en situació de vulnerabilitat. Aquest compromís conjunt reforça la idea que l'esport, en aquest cas el tennis, pot ser una poderosa eina per generar un impacte positiu a les seves vides.

Com a part integral del compromís de sostenibilitat i solidaritat del Torneig Conde de Godó, la Fundació Tennis Barcelona va ser designada com a Charity Partner, convertint-se en l'entitat benèfica oficial de l'esdeveniment. Actualment, la Fundació beneficia més de 350 menors vulnerables a més de 10 barris de la ciutat comtal.

Per sol·licitar el segell de la "Llotja Solidària", els socis/es han de posar-se en contacte amb la Fundació Tennis Barcelona: Tel 697 300 820 -  fundacio@fundaciotennisbarcelona.org  o clicar al següent link: https://forms.gle/Sf1uBaCFbWxbjYgr5.

Durant el Torneig, també practiquem El Tennis que Suma!