Nadal ja vetlla armes al seu Club

13/04/2024

Un dels rostres més buscats cada any al Barcelona Open Banc Sabadell-Trofeu Conde de Godó és, per mèrits propis, el de Rafa Nadal. L'al·licient de la present edició del torneig per als seus milers de seguidors és que, en haver renunciat a jugar el Màster 1000 de Montecarlo, el jugador mallorquí va decidir aterrar dimecres passat al Club que l’ha vist alçar el trofeu en 12 ocasions. Ja acumula diversos entrenaments, va sumant hores sobre una terra batuda que coneix de memòria i se li nota que està desitjant tornar a disputar un partit a l’RCTB-1899.

De fet, i per a arribar en les millors condicions a aquest retrobament amb un públic que el va veure jugar el Barcelona Open Banc Sabadell-Trofeu Conde de Godó per última vegada el 24 d'abril de 2021, batent en la final a Stefanos Tsitsipas, Nadal ha arribat fins i tot a entrenar amb Andrey Rublev, jugador del Club i un altre dels grans tennistes que forma part del quadre final del torneig. Després d'una dura i calorosa sessió, seguida de prop per tot el seu equip i una infinitat de periodistes, Nadal se'n va anar a la dutxa per a després prendre part al sorteig del torneig com a mà innocent… com ja va fer fa 21 anys en la seva primera participació.

Nadal, per tant, ja vela armes al seu Club, anhelant retrobar-se amb l'estat físic que li permeti saltar a la pista i tornar a fer les delícies dels millors aficionats. Ganes no li falten i se'l veu feliç d'estar a Barcelona: "Aquest és el meu Club i un torneig que m'ha donat moltes alegries. Felicito a l'organització pel quadre i la fenomenal que fan per fer que sigui un gran torneig"