L'RCTB-1899 rep l'International Tennis Hall of Fame Global Organization Award

23/04/2022

Aquest premi és un reconeixement a la gran tasca que porta realitzant el club des de fa molts anys amb el suport dels socis/es, organitzadors del torneig i directives responsables

Ahir dissabte Todd Martin, director executiu de l'International Tennis Hall of Fame, va fer entrega a Jordi Cambra de la distinció a la zona de jugadors del Barcelona Open Banc Sabadell-69è Trofeu Conde de Godó.

L'acte, previst inicialment a la pista Rafa Nadal, va haver de canviar d’escenari per culpa de la meteorologia adversa i va comptar amb l'assistència de representants de la Junta Directiva i del Torneig, que van fer entrega, alhora, d'una rèplica del Trofeu Comte de Godó a Martin.

L'International Tennis Hall of Fame Global Award és una de les distincions més prestigioses a les quals pot aspirar una entitat tennística. S'ha concedit al Club perquè té una llarga història d'esport i excel·lència (aviat 125 anys de vida), perquè té un torneig amb prop de 70 anys d'història i perquè ha estat l’impulsor de l'Associació de Clubs Centenaris de Tennis (CTC) a nivell mundial. En definitiva, un Club únic.

Aquesta distinció també és important per al RCTB-1899 perquè quatre persones que formar part de la nostra història són membres del Hall of Fame: el president Juan María Tintoré i els tennistes Andrés Gimeno, Arantxa Sánchez Vicario i Conchita Martínez.