La Raqueta Solidària viatjarà aquesta setmana fins al Port de Santa Maria (Cadis)

02/05/2024

La Fundació Tennis Barcelona ha fet el tradicional sorteig solidari de la raqueta del campió del Barcelona Open Banc Sabadell

Un any més, la Fundació Tennis Barcelona ha realitzat el tradicional sorteig de la raqueta del campió del Barcelona Open Banc Sabadell, “La Raqueta Solidària”. En aquesta ocasió, la persona afortunada ha estat la gaditana Mª Carmen de la Corte, que va decidir participar a través de la web en sentir Tomás Carbonell a TVE parlar de la campanya solidària de la Fundació en una de les seves retransmissions televisives.

El sorteig va tenir lloc dimecres passat, 24 d'abril, després de la victòria del jugador noruec Casper Ruud a les pistes del Reial Club de Tennis Barcelona-1899, que en va fer entrega a la Nermin L'Ouahabi, una alumna de l'Escola de Tennis Solidari de la Fundació, que, emocionada, va pujar al pòdium per recollir-la en nom tots els alumnes i la va mostrar davant dels aficionats presents a la  pista central.

La solidaritat del jugador ha aconseguit el doble objectiu de la campanya de “La Raqueta Solidària”: que un aficionat al tennis aconsegueixi la raqueta amb què el tennista ha guanyat la final i, a més, recaptar fons per a l'Escola de Tennis Solidari de l‘RCTB-1899.

La Fundació Tennis Barcelona vol agrair la participació dels més de 1.500 donants en aquesta quarta edició de 'La Raqueta Solidària'. Gràcies a ells, l'Escola de Tennis Solidari de la Fundació Tennis Barcelona seguirà oferint setmanalment classes de tennis i transmissió de valors a més de 350 nens i nenes en situació de vulnerabilitat de Barcelona i la seva àrea metropolitana.

Aquest any, la campanya de “La Raqueta Solidària” ha comptat amb la col·laboració de Ferrer&Ojeda i Panasonic com a matching partners, i el destacat suport de BRITA.

 

Gràcies a tots per participar!