La pluja altera la jornada al Barcelona Open Banc Sabadell-69è Trofeu Conde de Godó

21/04/2022

La pluja va esguerrar la jornada de dijous al Barcelona Open Banc Sabadell-69è Trofeu Conde de Godó.

Dels 13 partits programats -als quals s’han d’afegir els quatre de la competición femenina Sub-14-, només se’n van poder jugar 3. Els que era imprescindible que es juguessin “per a que tots hagin de doblar demà i estar en igualtat de condicions”, va explicar el director del torneig, David Ferrer.

No hi va haver treva durant pràcticament tot el dia. “Hi ha coses que no es poden controlar”, lamentava Ferrer. Les hores passaven i encara hi havia partits de primera ronda o segona per jugar-se quan el divendres ja s’haurien d’estar disputant els quarts de final. I, entre ells, el del primer cap de sèrie, el grec Stefanos Tsitsipas i el seu possible rival als vuitens de final. Es van anar cancel·lant partits a totes les pistes i es va acabar traslladant el duel entre Tsitsipas i  Ilya Ivashka a la Pista 1. “La Pista Rafa Nadal no ha aguantat tant bé aquesta pluja com les Pistes Kodes i 2. I Stefanos no ha posat cap problema, ho entén perfectament”, destacà el director del Barcelona Open Banc Sabadell-Trofeu Conde de Godó.

Victòria, ja passades les 9 de la nit, per a Tsitsipas mentre que el seu rival, el búlgar Grigor Dimitrov va resoldre el seu duel amb l’argentí Federico Coria unes hores abans.

I també va guanyar el dobles que conformen Feliciano López i Marc López, que van desfer-se dels màxims favorits i recents campions del Masters 1000 de Montecarlo, el nord-americà Rajeev Ram i el britànic Joe Salisbury.