La Fundació Tennis Barcelona prepara un nou curs més compromesa que mai

07/09/2023

Ja hem tornat!

Després de la cloenda de l'Escola d'Estiu, plena de tennis, valors i molta calor, la Fundació ja prepara el nou curs de l’Escola de Tennis Solidari.

En l’any escolar 2023-2024, més de 300 nens, nenes i joves de Barcelona i la seva àrea metropolitana tindran l'oportunitat de tornar a gaudir del “Tenis que Suma”, estant presents cada setmana a més de 13 barris diferents, fent arribar el tennis i els seus valors a cada racó de la ciutat.

L'Escola de Tennis Solidari començarà oficialment el proper mes d'octubre, i mentrestant, l'equip treballa per preparar tots els materials esportius i assegurar-se que els petits tennistes visquin la millor experiència possible.

Una de les novetats més destacades d'aquest any és la participació de Josep Monclús, un veritable referent de l'escola del RCTB - 1899. Després de jubilar-se, Josep ha dedicat el seu temps i coneixement com a voluntari de la Fundació, contribuint en tots els aspectes esportius i educatius dels nostres alumnes. El seu compromís és un regal i una gran oportunitat per a la Fundació Tennis Barcelona.

Aprofitem aquesta ocasió per reiterar el nostre agraïment a tots els nostres patrocinadors, Endesa, Fundació Caixa, Invest For Children, Tennium, Ferrer&Ojeda i Alttion, així com als nostres fidels players, que fan possible que la Fundació segueixi creixent i oferint oportunitats a més de 300 nens, nenes i joves de Barcelona i la seva àrea metropolitana. Junts estem construint un futur millor!