Indira Delgado i Vlad Secara, campions del Barcelona Open Banc Sabadell Sub-14 de Reus

04/02/2023

La jornada festiva de la província de Tarragona ha comptat també amb la presència de Tommy Robredo

Indira Delgado i Vlad Secara han estat els campions de la primera parada del circuit Barcelona Open Banc Sabadell Sub-14, que s’ha celebrat durant quatre caps de setmana a les pistes del Club Tennis Reus Monterols. Amb aquest títol, els dos guanyadors s’han endut el bitllet directe per participar al quadre final que es disputarà a les pistes del Reial Club de Tennis Barcelona-1899 del 15 al 23 d’abril, coincidint amb l’ATP 500. La jornada festiva de la província de Tarragona ha comptat també amb la presència de Tommy Robredo, campió del Barcelona Open Banc Sabadell l’any 2004 i que va arribar a ser número 5 del rànquing ATP (2006).
 
La campiona del quadre femení del BOBS Sub-14 de Tarragona ha estat Indira Delgado després de superar en un duel molt igualat a Maria Trujillo per 7-5, 6-4. El campió de la final masculina ha estat Vlad Secara, que ha guanyat a Álvaro García per 1-6, 6-1, 10-6.
 
Paral·lelament a les finals, s’ha celebrat la gran festa del tennis català de base amb el Godó Family Day, que ha comptat amb la participació de Tommy Robredo. Més de 150 nens i nenes de la província de Tarragona han pogut gaudir d’una jornada molt especial compartint pista amb Tommy Robredo i han aprés amb els seus consells. Durant tot el matí s’han fet activitats familiars amb el Goody, la mascota del torneig, i s’han sortejat entrades per veure en directe els millors jugadors del món al Barcelona Open Banc Sabadell.
 
Els dos campions del torneig de Tarragona s’uneixen a Àlex Ramis i Carla Vázquez, primers jugadors que ja estaven classificats després de guanyar la prova sub-14 del Rafa Nadal Tour, disputat a les pistes de l’RCTB-1899 durant la primera setmana de gener. D’aquesta manera, ja tenim els dos primers classificats del quadre masculí i les dues primeres del femení per jugar el torneig final de Barcelona, que reunirà les vuit millors raquetes sub-14. De les sis places que queden per adjudicar, tres sortiran dels altres tornejos sub-14 pendents de finalitzar (Sabadell, Girona i Lleida), i els altres tres noms seran per invitació de l’organització.
 
Amb la creació d’aquest circuit sub-14, el Barcelona Open Banc Sabadell - Trofeu Conde de Godó reforça la seva aposta pels joves valors del tennis català. Aquesta competició, que es va estrenar l’any passat, està pensada per a tots els nens i nenes de 14 anys o menys i consisteix en quatre campionats amb seu a cada una de les províncies de Catalunya. Els campions d'aquest circuit disputaran la fase final del Barcelona Open Banc Sabadell Sub-14, que se celebrarà durant la setmana del torneig ATP 500 (del 15 al 23 d'abril de 2023).

 

Classificats pel Barcelona Open Banc Sabadell Sub-14 de l’RCTB-1899:
 
Quadre masculí
1) Àlex Ramis
2) Vlad Secara
3) Campió de Barcelona (CT Sabadell)
4) Campió de Girona (CT Girona)
5) Campió de Lleida (CT Urgell)
6) Wild Card
7) Wild Card
8) Wild Card
 
Quadre femení:
1) Carla Vázquez
2) Indira Delgado
3) Campiona de Barcelona (CT Sabadell)
4) Campiona de Girona (CT Girona)
5) Campiona de Lleida (CT Urgell)
6) Wild Card
7) Wild Card
8) Wild Card