Indira Delgado i Adrià Velázquez, campions del Barcelona Open Banc Sabadell Sub-14 de Tarragona

05/02/2022

Els dos guanyadors s’han classificat per disputar el quadre final a les pistes de l’RCTB-1899, coincidint amb la celebració del torneig ATP 500

Indira Delgado i Adrià Velázquez han estat els campions de la primera parada del circuit Barcelona Open Banc Sabadell Sub-14, que s’ha celebrat durant quatre caps de setmana a les pistes del Club Tennis Reus Monterols. Amb aquest títol, els dos guanyadors s’han endut el bitllet directe per participar al quadre final que es disputarà a les pistes del Reial Club de Tennis Barcelona-1899 del 16 al 24 d’abril, coincidint amb l’ATP 500. La jornada festiva de Tarragona ha comptat també amb la presència de Marc López, tennista especialista en dobles que ha estat campió dels Jocs Olímpics de Rio 2016, Roland Garros i del Barcelona Open Banc Sabadell, entre d’altres.

La campiona del quadre femení del BOBS Sub-14 de Tarragona ha estat Indira Delgado després de superar en un duel molt igualada a Alèxia Garrido per 3-6, 7-6(2), 10-8. El campió de la final masculina ha estat Adrià Velázquez, que ha guanyat a Guillem Davasse per 6-3, 6-4.

Paral·lelament a les finals, s’ha celebrat la gran festa del tennis català de base amb el Godó Family Day, que ha comptat amb la participació de Marc López. El jugador de l’RCTB-1899 ha vingut a Reus just després d’aterrar procedent de Melbourne, on ha treballat com a entrenador de Rafa Nadal. Més de 250 nens i nenes de la província de Tarragona han pogut gaudir d’una jornada molt especial compartint pista amb Marc López i han aprés amb els seus consells. Durant tot el matí s’han fet activitats familiars amb el Goody, la mascota del torneig, i s’han sortejat entrades per veure en directe els millors jugadors del món al Barcelona Open Banc Sabadell.

Els dos campions del torneig de Tarragona s’uneixen a Manuel Páez i Charo Esquiva, primers jugadors que ja estaven classificats després de guanyar la prova sub-14 del Rafa Nadal Tour, disputat a les pistes de l’RCTB-1899 durant la primera setmana de gener. D’aquesta manera, ja tenim els dos primers classificats del quadre masculí i  les dues primeres del femení per jugar el torneig final de Barcelona, que reunirà les vuit millors raquetes sub-14. De les sis places que queden per adjudicar, tres sortiran dels altres tornejos sub-14 pendents de finalitzar (Barcelona, Girona i Lleida), i els altres tres noms seran per invitació de l’organització.

Amb la creació d’aquest circuit sub-14, el Barcelona Open Banc Sabadell - Trofeu Conde de Godó reforça la seva aposta pels joves valors del tennis català. Aquesta nova competició està pensada per a tots els nens i nenes de 14 anys o menys i consisteix en quatre campionats amb seu a cada una de les províncies de Catalunya. Els campions d'aquest circuit disputaran la fase final del Barcelona Open Banc Sabadell Sub-14, que se celebrarà durant la setmana del torneig ATP 500 (del 16 al 24 d'abril de 2022).

 

Classificats per Barcelona Open Banc Sabadell Sub-14 de l’RCTB-1899:

Quadre masculí

1) Manuel Páez

2) Adrià Velázquez

3) Campió de Barcelona (CT La Salut)

4) Campió de Girona (CT Girona)

5) Campió de Lleida (CT Lleida)

6) Wild Card

7) Wild Card

8) Wild Card

 

Quadre femení:

1) Charo Esquiva

2) Indira Delgado

3) Campiona de Barcelona (CT La Salut)

4) Campiona de Girona (CT Girona)

5) Campiona de Lleida (CT Lleida)

6) Wild Card

7) Wild Card

8) Wild Card