Homenatge de comiat a Marc López

23/04/2022

Marc López ja no tornarà a jugar el Barcelona Open Banc Sabadell-Trofeu Conde de Godó ja que ha decidit retirar-se i incorporar-se a l’equip de treball de Rafa Nadal. Però el tennista de l’RCT Barcelona-1899 encara participarà en un últim torneig. Serà la setmana que ve al Masters 1000 de Madrid, on formarà parella amb Carlos Alcaraz.

Marc, un dels jugadors més estimats del Club, ha estat campió olímpic de dobles (Río 2016 juntament amb Rafa Nadal), ‘mestre’ (2012) i campió de Roland Garros (2018), tots dos, amb un altre jugador de l’RCTB-1899, Marcel Granollers i campió del Barcelona Open Banc Sabadell-Trofeu Conde de Godó al 2018 (de nou, amb un jugador del Club i amb qui ha disputat l’últim partit a Barcelona, Feliciano López).

Abans de l’enfrontament estrella dels quarts de final entre el grec Stefanos Tsitsipas i Carlos Alcaraz, el Marc va viure “un moment molt especial per mi”, al rebre l’homenatge del Club i del torneig. “Estic molt content per tot el que he aconseguit. Gràcies a tots els amics que m’han ajudat a conseguir-ho. Un d’ells és aquí, el Marcel, i estic molt content de que ho pugui compartir amb mi. I gràcies al Club per acollir-me diàriament i a tots els socis que sempre em tracten amb carinyo, no només al Godó sinó cada dia. Us porto al meu cor i l’any que ve ens veurem aquí”, va dir, al costat de la seva dona, Maria, i la seva filla, Berta.