Èxit de la Llotja Solidaria al Barcelona Open Banc Sabadell - Trofeu Conde de Godó: una iniciativa pionera de la Fundació Tennis Barcelona

26/03/2024

La recent iniciativa de la “Llotja Solidària”, impulsada per la Fundació Tennis Barcelona, ha rebut una bona resposta per part dels socis i sòcies del Reial Club de Tennis Barcelona – 1899

Per primera vegada, aquesta innovadora iniciativa veu la llum gràcies a la Fundació del Club, ​​i no es coneix acció similar a cap altre torneig de tennis internacional. Aquest avenç en el Torneig reflecteix el ferm compromís de l'organització amb la solidaritat, col·locant al centre de l'atenció els més vulnerables. És important recordar que el Torneig es distingeix no sols com un dels millors ATP 500, sinó també com el més sostenible i el més solidari.

L'èxit obtingut ha portat la Fundació a ampliar les dates d'inscripció i obtenció del segell de la “Llotja Solidària”. En fer una donació de 300 euros, els socis i sòcies amb llotja poden obtenir aquest segell, que identificarà les seves localitats a la pista Rafa Nadal. A més, tindran l'oportunitat de distribuir participacions per al sorteig de la Raqueta Solidària entre els seus convidats.

Aquesta iniciativa no representa només una ocasió per celebrar l'esport, sinó també una oportunitat per promoure la solidaritat entre els aficionats al tennis. Gràcies al compromís dels socis de l’RCTB-1899, el tennis es converteix en una plataforma per generar un impacte positiu, impulsar la solidaritat i la responsabilitat social.

Apunta't ara i sigues part d'aquesta iniciativa solidària durant el Barcelona Open Banc Sabadell -Trofeu Conde de Godó!

Contacta a: fundacio@fundaciotennisbarcelona.org  · Tel. 697 300 820