El Wellness Center presenta les “Activitats Aquàtiques 360º”

15/09/2021

Més enllà del tennis i del pàdel, l’RCTB-1899 té una àmplia oferta esportiva per a tots els seus socis i sòcies. En el Wellness Center s’hi concentra molta activitat en els seus diversos espais. Un dels espais és la zona de la piscina, on precisament a partir d’ara s’hi oferiran nous serveis.

Iris Pérez, responsable de la zona aquàtica i entrenadora, ha dissenyat un nou pla d’activitats per aquesta temporada 2021/22. Són les Activitats Aquàtiques 360º. Unes activitats amb una nova mirada, la mirada Swim Coach, que integra una visió de l’entrenador 360º, que engloba el coaching, PNL i la psicologia esportiva.

Durant l’any, el Club anirà informant detalladament de les diferents propostes que s’oferiran als nostres socis i sòcies en aquest nou programa d’activitats, però ja podem avançar a trets generals les següents activitats:

  • Swim Masters:  Es tracta d’un entrenament de natació grupal enfocat a la millora tècnica i el domini del cos en el medi aquàtic per poder assolir proves d’aigües obertes o millorar el rendiment físic. El nivell per poder accedir a aquests entrenaments ha de ser mitjà i està dirigit a socis i sòcies de més de 20 anys. En aquest cas, les inscipcions ja estan obertes. Podeu consultar tota la informació en aquest enllaç: https://www.rctb1899.es/sites/default/files/2021-09/swim-cat.pdf

 

  • Tecnificació Aigües Obertes: Entrenament personal enfocat a millorar el rendiment físic a l’interior de l’aigua. Aquestes sessions van dirigides a persones que vulguin iniciar-se a nadar en aigües obertes o es preparin per proves en aquest mitjà (iron man, triatló...)

 

  • Entrenaments personals 360º: Entrenaments individualitzats per treballar el cos i la ment a l’aigua. Amb aquestes sessions, la pràctica i perfeccionament de la natació es contribueix a la millora del rendiment fora de l’aigua.

 

  • Sortida Aigües Obertes a la Costa Brava: Durant l’any està previst fer una escapada a la platja i posar en pràctica el que s’ha practicat durant els entrenaments.

 

  • II Open Swim Master: Per segon any s’organitzarà una competició de natació interna de club. Es farà una jornada de cloenda amb entrega de medalles.

 

Al marge de l’activitat esportiva, els entrenaments i la preparació, aquesta àrea del Club també organitzarà les sessions de “Talks to...”, xerrades de conscienciació amb l’aigua i el medi ambient, així com trobades amb nadadors d’elit, científics oceanogràfics i convidats molt especials que us anirem presentant pròximament...

Des del Club us animem a participar en qualsevol d’aquestes activitats!