El circuit Barcelona Open Banc Sabadell Sub-14 tanca la seva segona edició amb més de 1.000 participants

13/02/2023

Tommy Robredo, Marina Bassols i Max Alcalà han estat els ambaixadors d’aquesta segona edició i han participat en els Godó Family Days organitzats a les províncies de Tarragona, Barcelona, Girona i Lleida

El circuit Barcelona Open Banc Sabadell Sub-14 ha finalitzat amb èxit la seva segona edició, que s’ha tornat a celebrar a les quatre províncies catalanes: Tarragona (CT Reus Monterols), Barcelona (CT Sabadell), Girona (CT Girona) i Lleida (CT Urgell i CT Lleida). Durant quatre setmanes, més de 1.000 nens i nenes de tota Catalunya han pogut competir i participar al torneig Sub-14 i als Godó Family Days impartits per Tommy Robredo, Marina Bassols i Max Alcalà.

Amb la creació d’aquest circuit sub-14, el Barcelona Open Banc Sabadell - Trofeu Conde de Godó reforça la seva aposta pels joves valors del tennis català. Aquesta competició, impulsada conjuntament amb la Federació Catalana de Tennis (FCT) i Esportcat, està pensada per a tots els nens i nenes de 14 anys o menys i consisteix en quatre campionats amb seu a cada una de les províncies de Catalunya. Els campions d'aquest circuit disputaran la fase final del Barcelona Open Banc Sabadell Sub-14, que se celebrarà durant la setmana del torneig ATP 500 (del 15 al 23 d'abril de 2023).

Els campions i finalistes d’aquest any que han aconseguit la classificació per disputar la fase final són: Vlad Secara, Maria Trujillo, Nicolau Canas, Indira Delgado, Oriol Álvarez, Tomiris Nurzhan, Álvaro García i Maria Parés. A més a més, també s’han classificat els dos campions del Rafa Nadal Tour disputat a l’RCTB-1899 la primera setmana de gener, Àlex Ramis i Carla Vázquez. Les tres places per sexe que queden per adjudicar seran per invitació de l’organització.

Paral·lelament a les finals, es va celebrar la gran festa del tennis català de base amb els Godó Family Days, que van comptar amb la participació de tres dels grans referents del tennis català com són Tommy Robredo, Marina Bassols i Max Alcalà. Els tres jugadors de l’RCTB-1899 van compartir la seva experiència als circuits ATP i WTA i van donar consells a tots els participants. Durant totes les jornades es van realitzar activitats familiars amb en Goody, la mascota del torneig, i es van sortejar entrades i regals exclusius del Barcelona Open Banc Sabadell.