Devolució d’entrades del Barcelona Open Banc Sabadell 2022

05/05/2022

Carta de la Junta Directiva de l'RCTB-1899

Benvolguts socis/es,
 
La present edició del Barcelona Open Banc Sabadell – Trofeu Conde de Godó ha viscut unes condicions meteorològiques adverses sense precedents. Mai abans a les 68 edicions anteriors del torneig havíem hagut d'afrontar una meteorologia tan extrema, amb el sobreesforç logístic que ha representat per a tot l'equip professional, a qui agraïm, en nom de tots, el seu extraordinari treball i col·laboració.
 
Així i tot, vam poder completar els partits doblant jornada tant divendres com diumenge i celebrar amb èxit aquesta nova edició.
 
Tal com es va comunicar al públic assistent, l'organització del torneig s'ha compromès a tornar l'import de les entrades diàries a aquells que ho sol·licitin, especialment als que tenien entrada de dia i que, per tant, no van poder presenciar els partits. La rapidesa de reacció davant d'aquesta situació imprevista i l'esforç econòmic assumit pel Club han estat reconeguts tant per la mateixa ATP com pels patrocinadors i pels mitjans de comunicació.
 
El Trofeu Conde de Godó és un torneig del nostre Club i dels nostres socis i és gràcies al suport de tots que any rere any aconseguim organitzar-lo sense comprometre les finances del Club i tractant de mantenir-nos com el millor torneig de club del món. Però per això, el torneig necessita els recursos per continuar invertint en infraestructures, digitalització i sostenibilitat per assegurar la nostra posició de lideratge en els pròxims anys, en què tindrem una forta competència per la irrupció de nous tornejos.
 
Pel que fa als propietaris llotges i abonaments, que van adquirir un paquet sencer per presenciar tot el torneig, si bé estan en el seu dret de reclamar la devolució de la part proporcional dels dies en què no es va jugar, davant d'aquesta situació imprevista viscuda aquest any, sol·licitem la col·laboració dels nostres socis per no reclamar la devolució d'aquesta part proporcional dels abonaments o les llotges, ja que aquesta mateixa petició la farem als patrocinadors del torneig, donat que, si tots –socis i patrocinadors– sol·liciten la devolució, tindrem un fort impacte econòmic en el torneig just a l'any en què recuperàvem la tan anhelada normalitat.
 
Creiem que és el nostre deure i la nostra responsabilitat vetllar per la sostenibilitat econòmica del nostre Club i del nostre torneig, fent front a les eventualitats que puguin sorgir de la millor manera possible i amb total transparència.
 
Us agraïm per endavant la vostra comprensió.
 
Atentament,
 
La Junta Directiva
RCTB-1899