Comença la Campanya de Recollida de Joguines de l’RCTB-1899 amb una novetat molt especial

17/11/2023

Aquesta iniciativa, amb més de 30 anys de compromís amb l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, fa un pas més enllà en unir-se a la nova campanya del centre hospitalari, “Just el que volia!”

Durant més de tres dècades, socis i sòcies del RCTB-1899 han compartit l'alegria dels regals nadalencs, portant joguines pels petits ingressats a l'Hospital Sant Joan de Deu. Aquesta arrelada tradició en la història del nostre Club demostra que la màgia del Nadal està en la solidaritat i el suport mutu.

Aquest any fem un pas addicional en sumar-nos a la campanya “Just el que Volia!” de l´Hospital. Nens i nenes ingressats al centre han compartit els seus desitjos en una única carta. Demanen joguines, música, rialles de pallassos, companyia de gossos, una llar per a les seves famílies i minuts de recerca per trobar cures.

Des de la Fundació Tennis Barcelona seguirem amb la nostra recollida presencial de joguines al Club però, a més, volem convidar a tothom, sigui on sigui, a unir-se a la campanya “Just el que Volia!” de manera virtual. Fer un regal mai no haurà estat tan fàcil i significatiu!

En unir-se a la nostra Campanya de Recollida de Joguines i sumar-se a “Just el que Volia!”, els socis i sòcies del RCTB contribueixen a la creació de moments màgics per als nens que més ho necessiten.

Col·labora, i uneix-te a la campanya, perquè també a l'Hospital sigui Nadal.

Per col·laborar a la campanya, visita aquest enllaç.