Celebrada la sortida en aigües obertes, una experiència pionera al club

22/06/2022

El diumenge 19 de juny es va celebrar la primera Costa Brava Swimming Experience, una sortida en aigües obertes amb Miquel Sunyer, fundador i director de Vies Braves, impulsada per l'Escola de Natació de l’RCT Barcelona-1899

L'activitat va començar a la Casa del Mar a la platja de Fenals (Lloret de Mar) amb un briefing de Miquel i Iris Perez on es van donar les instruccions per nedar amb seguretat. A més, Sunyer va impartir una breu xerrada sobre ecologia marina i l'impacte de l'home al medi marí. Vam aprendre sobre la gravetat del canvi climàtic en aquesta zona de la Costa Brava i com intervenir amb les nostres accions un cop som al mitjà. Es va obsequiar cada soci/a amb una gorra, boies de seguretat i begudes isotòniques naturals d'Ocean52, que també va col·laborar en l'activitat.

El trajecte va ser de 3.2km per al grup mitjà i de 4.7km per al grup avançat. Acompanyats per la guia de Miquel a l'aigua i un caiac de seguretat conduït per Iris, els participants van recórrer la costa des de Fenals, passant per les cales de Boadella i Santa Cristina. Encara que la climatologia va ser adversa i van trobar-se amb corrents, onades i mar de fons, els nostres nedadors/es van completar la travessia. L'activitat va concloure amb un brunch al Racó de Fenals.

Va ser una experiència pionera a l’RCTB-1899, que tindrà un nou capítol el proper 17 de juliol a Platja d’Aro. Per inscriure's, contacteu amb Iris Pérez (tel. 644 433 738).