Bon ambient a la trobada i partit de waterpolo amb David Martín

20/10/2022

El Seleccionador espanyol va compartir amb els socis/es els secrets d’aquest esport i va explicar les seves vivències al Mundial de Budapest, on van guanyar la medalla d’or

David Martín, ex jugador i actualment Seleccionador de l’equip espanyol de waterpolo, ens va visitar aquesta setmana i va fer una ‘masterclass’ a la piscina del club. L’àrea de natació del Wellness Center, dirigida per l'Iris Pérez, va organitzar el dimarts a la tarda una jornada molt especial, seguint amb la iniciativa que va estrenar la jugadora Anni Espar la temporada passada.

En aquesta ocasió, el David va compartir amb els socis/es assistents les seves vivències al Mundial de Budapest, on van guanyar el títol mundial –el tercer de la història d’Espanya i el primer després de 21 anys-. Gràcies a la seva experiència com a jugador i entrenador, va oferir el seu punt de vista des de les dues posicions i va explicar les claus per assolir l’èxit. Durant la seva trajectòria com a jugador va arribar a guanyar 8 lligues i 8 Copes amb el CN Atlètic Barceloneta i va ser internacional amb Espanya, aconseguint el bronze a l’Europeu de 2006, el bronze al Mundial 2007 i la plata al Mundial 2009. També va ser olímpic als Jocs de Pequín 2008 i Londres 2012.

Després de la trobada al Saló del Club, el David i els socis/es assistents es van dirigir a la piscina per fer un partit de waterpolo i una ‘masterclass’ exclusiva que va ser un èxit.