Sorteig de les Paneres Solidàries de la Fundació Tennis Barcelona

01/12/2022

Participa! Últims dies

Un any més, la Fundació ha preparat les paneres solidàries, que ja estan exposades a l’Snack del Club. És el tercer any en què la Fundació organitza aquest sorteig, obert a socis, sòcies,  familiars i amics, que li permet recaptar fons pels seus programes d’atenció a infants i joves en risc d’exclusió de Barcelona.

La venda de les butlletes es duu a terme a control de pistes i a les oficines de la Fundació (edifici Wellness Center), i es poden comprar amb bizum, tpv o efectiu.

Per només 5€ per participació, es pot escollir una panera de les següents temàtiques: Tennis, Pàdel, Cuida’t, Gourmet i Gaudeix. Cadascuda d’elles compta amb productes que han ofert empreses col·laboradores i amb aportacions altruistes de socis i sòcies del Club.

Tractaments de bellesa, productes gourmet, raquetes de tennis i pàdel, cordatges, experiències culturals, caps de setmana, llibres, entrades a espectacles, peces de joyeria, cantimplores, equipacions del club,

menatge per la llar, llibres, roba esportiva, vins, cervesa i cava, torrons, ... la llista de col·laboradors és molt llarga, i les paneres son molt complertes.

El valor de cada panera oscil·la entre els 500 i els 1.000€, se sortejaran el dissabte 17 de desembre en el marc de la Jornada del Nadal Familiar al Club.

No us quedeu sense la vostra butlleta!