Primers classificats per a la final nacional del Red Bull Next Gen Open que es disputarà a l'RCTB-1899

Iñaki Cabrera i Oriol Fillat, primers classificats per a la final nacional del Red Bull Next Gen Open a l'RCTB-1899
12/09/2019

Iñaki Cabrera, del Reial Club de Tennis Barcelona-1899, i Oriol Fillat, del Club de Tennis Cabrils, van guanyar aquest cap de setmana (7 i 8 de setembre) les dues primeres places per a la Final Nacional del Red Bull Next Gen Open que es disputarà al nostre Club del 4 al 6 d'octubre i de la qual sortirà el tennista que representarà a Espanya en la Final Mundial de Milà al novembre.

La primera cita a la recerca del millor talent tennístic espanyol es va celebrar aquest cap de setmana al Club Esportiu Valdoreix amb un nivell altíssim de tennis que s'espera es repeteixi aquest cap de setmana a les pistes del Club de Tennis Chamartín, on del 12 al 15 de setembre se celebrarà el segon torneig de Classificació en el qual poden participar tots els joves d'entre 16 i 21 anys amb llicència federativa i nacionalitat espanyola.

Els quatre finalistes de les dues prèvies i quatre tenistes convidats disputaran la Final Nacional entre els diez 4 i 6 d'octubre al Reial Club de Tennis Barcelona-1899. La Final Mundial de l'Red Bull Next Gen Open se celebrarà a Milà entre els dies 5 i 9 de novembre, al mateix escenari i en les mateixes dates que les Next Gen ATP Finals, on es citaran les futures estrelles de l'ATP Tour.

A la pàgina web del torneig podran trobar més informació sobre els esdeveniments i inscriure als mateixos: https://www.redbull.com/es-es/events/red-bull-next-gen-open/

 

Què és el Red Bull Next Gen Open?

El Red Bull Next Gen Open neix amb l'objectiu de convertir-se en el torneig de tennis mundial més important per tennistes de menys de 21 anys. Aquest és el primer torneig de tennis organitzat per Red Bull. L'any passat 8 jugadors convidats de 8 països diferents (Itàlia, França, Alemanya, Japó, Romania, Espanya, Suïssa, Països Baixos) i classificats al voltant del 450 a l'ATP Tour participar en la primera edició d'aquest esdeveniment global, jugat amb les mateixes regles i tecnologia que en les Next Gen ATP Finals. En 2019, se celebraran tornejos classificatoris a Itàlia, Holanda, Romania, Japó i Espanya. Els cinc guanyadors dels tornejos nacionals, dos convidats de l'ATP (els dos jugadors ATP que es van quedar fora dels 7 millors que jugaran les Next Gen ATP Finals) i 7 convidats conformaran la llista de participants de l'edició d'enguany del Xarxa Bull Next Gen Open, que tindrà 20.000 dòlars en premis. L'empresa Tennium s'encarregarà de l'organització i implementació dels tres esdeveniments a Espanya.