Noves incorporacions a l’Escola de Tennis de l’RCTB-1899

01/07/2021

Donem la benvinguda a Bruno Barrientos, Javier Luengo i a Manu Coll

A l’Assemblea General de Socis celebrada el passat dimarts, es va informar sobre les noves incorporacions i canvis organitzatius a l’escola del Club que a continuació us detallem: 

 

 

 

 

 

  • El nou director de l’Escola de Competició és Bruno Barrientos, entrenador amb molts anys d’experiència gestionant grups de competició que arriba a l’RCTB-1899 procedent del Cercle Sabadellès. 
  • S’incorpora també a l’escola de tennis Javier Luengo, com a coordinador responsable de Next Gen. Luengo té una àmplia experiència en portar jugadors d’Alt Rendiment i havia estat entrenador d’Alt Rendiment del Club Tennis Lleida.
  • I finalment, Manu Coll, que ha estat més de 4 anys com a entrenador de la Rafa Nadal Academy by Movistar, s’incorpora també a l’escola, donant suport tant a la secció de Next Gen com a les altres seccions de competició.

D’altra banda, els entrenadors del Club Juan Saigós i Juando Pascual passen a ser els coordinadors del Grup de Competició de Cornellà i d’Alt Rendiment, respectivament, apostant així pels tècnics de la casa. 

Estem convençuts que aquestes noves incorporacions ens ajudaran a millorar encara més el nivell de la nostra escola de competició. Els donem a tots tres una càlida benvinguda al nostre Club.