Nou pla de neteja i desinfecció de les instal·lacions

14/05/2020

D'acord amb la normativa publicada al BOE, l’RCTB-1899 ha desenvolupat un nou pla de neteja i prevenció del COVID-19 que compleix amb tots els requisits del Ministeri de Sanitat i que té per objectiu assegurar la protecció dels socis i empleats en quant es produeixi l'obertura del Club

Aquest pla contempla la realització de dues desinfeccions diàries de les instal·lacions, així com la higiene constant de tots els espais i la ventilació de les àrees interiors.

Juntament amb l’empresa Mullor, responsable del servei de neteja del Club, s’ha dissenyat un pla d’higiene i desinfecció que contempla, entre altres, les següents accions especials:

  • Neteja constant del Club, de dilluns a diumenge, de 7.00h a 22.00h.
  • Incorporació d’Ecomix ©, producte viricida, bactericida i fungicida amb ampli espectre d’acció, homologat pel Ministeri de Sanitat per assegurar les superfícies de contacte.
  • Adquisició d’una màquina polvoritzadora amb producte viricida, per a zones sensibles i ambientals, que s’utilitzarà a diari en zones de trànsit.
  • Incorporació d’aquesta mateixa màquina al Wellness Center un cop es posi en marxa, per a la polvorització de les màrfegues, maquinària de fitness, peses, etc.

Tant mateix, s'ha establert un protocol de neteja i desinfecció en cas de detecció d'algun cas de Covid-19 al Club, seguint les directrius de les autoritats sanitàries.

L’RCTB-1899 disposa, a més, d’un pla d’autocontrol en compliment del Real Decreto 865/2003 per a la prevenció i el control de la legionel·losi, així com un certificat “Water Quality” auditat pel laboratori Oliver Rodés que certifica que els circuits d’aigua freda i aigua calenta han estat sotmesos a un tractament de neteja i desinfecció i són sotmesos a anàlisis periòdics.

En cas de necessitar qualsevol informació addicional, podeu dirigir-vos al nostre director d'operacions, Pablo Acevedo:  pacevedo@rctb1899.es