L'adéu somiat de Pablo Andújar

Pablo Andújar
17/04/2023

Pablo Andújar ha disputat aquest dilluns el seu darrer partit al Barcelona Open Banc Sabadell – 70è Trofeu Conde de Godó. I ho ha fet donant una mostra més de la seva resiliència -una lesió al colze el va tenir 3 anys fora de les pistes i al 2018 va tornar, sense ranking, per a tornar a estar entre els 100 primers del món- i del seu caràcter lluitador fins l'últim punt del partit que el va enfrontar a l'argentí Tomás Etcheberry i que va cedir, després de dues hores de joc, per 6-2 i 7-5.

Andújar ja havia anunciat que penja la raqueta. Ho vol fer a la seva terra, València, al novembre. Però Barcelona sempre ha estat especial per al tennista nascut a Conca. “Venia de ben petit amb el meu club de tennis al Godó, que era l'únic torneig d'aquesta categoria que se celebrava a Espanya. Poder jugar el torneig i fer-ho onze vegades; a més, poder disputar una final i gaudir en el que ha estat el meu darrer partit aquí, cada moment… ha sortit perfecte. Ara estic buit i aquesta és la millor sensació”, va confessar.

Per a Pablo “és un somni que el mateix Club i el torneig em donessin una invitació per acomiadar-me. I gràcies, moltes gràcies, a tots vosaltres (el públic). Us he sentit sempre darrere meu donant-me suport”. El president de l’RCTB-1899, Jordi Cambra, va fer entrega d’una placa al tennista de 37 anys, amb la imatge d?Andújar celebrant el seu pas a la final el 2015 (davant el japonès Kei Nishikori).

Tot i que ja no jugui, Andújar continuarà vinculat al món del tennis ja que és representant dels Jugadors al Board de l'ATP. Però ara és el moment de gaudir de la família. I segur que la seva dona, la Cristina, i els seus quatre fills, el Pau, l'Àlex, el Carlos i la Gabriela estaran encantats.