Gramona brinda una jornada inoblidable al nostres socis i sòcies

Gramona brinda una jornada inoblidable al nostres socis i sòcies
16/05/2024

El divendres 10 de maig, Gramona ens va obrir les portes de casa seva i un grup de 26 socis i sòcies van poder visitar les seves instal·lacions i conèixer “in situ” l’essència, la tasca, els mètodes d’elaboració, les vinyes, i tots els secrets, els aromes i els vins escumosos del nostre patrocinador.

La jornada enoturística va iniciar-se al Club, on el grup de socis i sòcies va agafar un microbús que els va conduir fins Mas Escorpí (Sant Sadurní d’Anoia). Un cop allà es va fer un passeig per les vinyes i es va visitar la granja biodinàmica. Entre les vinyes es va fer el tast del vi escumós imperial. Posteriorment es va fer un recorregut per les caves històriques de Gramona i el celler.

Martí Gramona va fer d’amfitrió i va explicar al detall la metodologia que empren destacant la seva aposta artesanal i per l’agricultura biodinàmica. Els assistents van poder descobrir el treball curós i passional de la família Gramona.

Per acabar es va celebrar un dinar que va comptar amb un menú enogastronòmic i harmonitzat amb escumosos Gramona: Vi escumós Imperial, Innoble, III Lustros i el vi de glass. En el dinar va assistir el senyor José Iturriaga, Director General de Gramona.

El dia va cloure amb una foto de família per immortalitzar un dia que va resultar magnífic i el qual, des del Club, volem agrair a la família Gramona per la fantàstica acollida que van dispensar a tots els nostres socis i sòcies.