Descobreix els nous plats de la carta de l’Snack

23/09/2021

El servei de restauració del arrenca la temporada

El Restaurant i l’Snack de l’RCTB-1899 comencen la temporada amb nous plats a les seves cartes per ampliar l’oferta gastronòmica i millorar el servei cap als socis/es. L’Snack aporta novetats a les seves cartes i en el següent article presentem tres propostes delicioses:

 

Udon amb pollastre, verduretes i salsa teriyaki

Aquest plat d’origen japonès forma part de la filosofia del restaurant d’oferir un ventall ampli de propostes culinàries que puguin satisfer els gustos de tots els socis/es. Aquest plat en concret també està disponible en la seva versió vegana i vegetariana.

 

‘Combo’ de peix del dia amb verdures, arròs i ous durs

Una nova proposta del restaurant és oferir plats únics que aportin una combinació d’aliments rics en proteïnes i carbohidrats, especialment pensat per esportistes. Els “combos” vindrien a ser plats combinats on podem trobar arròs, verdures, ous durs i una especialitat entre peix, hamburguesa o pollastre. Aquest plat que se serveix a l’snack és ideal per a gent que disposa de poc temps per dinar, ja que se serveix molt ràpid i en una sola vegada.

 

Pollastre al curry Thai amb arròs i verdures

Seguint amb la proposta culinària variada, l’oferta gastronòmica que ens presenta el Restaurant també incorpora aquest plat d’origen tailandès ric en proteïna i baix en greixos.