Celebrat l'ITF 400 Carmen Perea RCTB-1899

27/06/2022

Entre els dies 21 i 26 de juny s’ha disputat a les instal·lacions del nostre Club l’ITF 400 Carmen Perea.

GALERIA DE FOTOS

QUADRES DE JOC

Proves masculines

En la prova masculina +30 el guanyador va ser Jorge Mendieta, que es va imposar 6-1, 6-2 a Fernando Guillén Solís. El campió en la consolació va Marc Bartolo.

En el quadre masculí +40 el vencedor va ser Roberto López-Sánchez, que partia com a cap de sèrie número 1, i va defensar tal distinció en guanyar 6-2, 7-5 a Antonio Cano López. Per la seva part, Antoni Serra Bastida va fer-se amb la final de consolació.

El francès Laurent Martín, que partia com a favorit del quadre +50 masculí, va fer bones les previsions en guanyar el torneig en derrotar en la final a l’alemany Jurgen Salenbacher per 6-3 i 6-2. Sergi Berge es va imposar en la prova de consolació.

Pel que fa a la prova de dobles +50 masculí, la parella formada per Lluís Matas i Jordi Ventura, caps de sèrie número 1, van alçar el títol en superar al duo format per Víctor Esteban i Joaquím Rodoredea per 6-2, 6-1.

En la categoria masculina +55 Roman Bosch va ser el campió per W.O en una final que l’hauria d’haver enfrontat a Tjerk Sijbesma. La final de consolació va caure a mans de Josep Hidalgo.

Manolo Arroyo va ser el guanyador del quadre masculí +60. El seu rival en la final, Rachid Sebti, va haver-se de retirar quan el partit anava 7-6(4), 4-1.

En la categoria masculina +65, que es va competir en format lligueta, es va imposar l’italià Constantino Di Donato, que només va cedir dos jocs.

El campió del +70 masculí va ser Luis Miguel Carpintero, que partia com a primer cap de sèrie. La final, disputada enfront el cap de sèrie número 2, Sebastián Hidalgo, va caure a favor de Carpintero per 7-5, 6-2.

 

 

Proves femenines

Les proves femenines, que es van disputar totes en format lligueta a excepció del +50, van tenir el següents resultats:

Gabriela Korolczuk va ser la primera classificada en la categoria femenina +30, en guanyar tots els partits i tots els sets.

En la prova +40 femenina es va imposar Carla Torrecilla, que només va cedir un set en tot el torneig.

En els dobles +40, el campionat va caure a mans de la parella formada per Silvia Campius i Rosa Maria Togores, que van guanyar tots els partits i tots els sets.

En el quadre +50 femení, Marta Homedes Carballo va ser la campiona del quadre. La tennista es va imposar a Marta Cerdà per 6-1 i 6-0 en la final.