Celebrada l'Assemblea Anual Ordinària

Celebrada l'Assemblea Anual Ordinària
02/05/2024

Consulta el més destacat de la sessió d'aquest 2024

El dijous 25 d'abril va tenir lloc a la pista indoor del Reial Club de Tennis Barcelona-1899 l'Assemblea Anual Ordinària de socis, l'última assemblea del mandat actual del president, Jordi Cambra i la seva Junta Directiva.

En el discurs d'obertura, Jordi Cambra va destacar que el Club està en un moment de celebració, de valoració i de mirada al futur. El 125è aniversari del RCTB-1899, “del qual podem estar orgullosos perquè és un mèrit de tots, socis i sòcies, i totes les Juntes Directives de la nostra història” i l'èxit del Trofeu Conde de Godó són els dos eixos de celebració de l'entitat. 

“Els socis valorem que el Club sigui un lloc agradable, amb unes instal·lacions excel·lents, uns serveis adequats i un personal amable i eficient i amb un nivell esportiu alt per continuar desenvolupant el nostre sentit de pertinença i orgull. Volem un Club amb uns valors d'identitat, que tingui viabilitat econòmica i que mantingui el seu prestigi a la ciutat i al món del tennis. I, finalment, desitgem un Club innovador, sostenible i solidari”, va destacar Cambra.

El president també va incidir que durant l'actual mandat s'ha creat un organigrama professional, gràcies al qual, “hi ha rigor i control”, agraint la tasca de la directora general de l'RCTB-1899, Maria Rosa Cruells i de tot el seu equip executiu. En aquest mateix sentit va destacar la incorporació d'Àlex Mas i Tommy Robredo a l'estructura esportiva per continuar desenvolupant “la millor Escola de Club possible”. 

El punt següent de l'ordre del dia va ser la presentació i aprovació de la Memòria 2023. Genaro Millet va presentar la Memòria Social; Iris Faüll va detallar les activitats de la Fundació Tennis Barcelona, que continua creixent; Sònia Roig va fer un repàs ampli a l'activitat Esportiva i als èxits dels nostres jugadors i equips; Peter González va introduir la Memòria de Wellness i José Cuevas, tresorer i responsable econòmic del Club, va destacar en la seva intervenció que s'ha consolidat el superàvit als comptes (fent un repàs a la situació econòmica des del 2019) i el camí positiu en el que es troba el Club després de superar el repte de la Covid-19. Així mateix, va presentar el pressupost per al 2024. Tots els punts de l'ordre del dia van ser aprovats per unanimitat. 

Per la seva banda, Xavier Pujol, CEO del Barcelona Open Banc Sabadell-Trofeu Conde de Godó, va voler agrair als 125 col·laboradors i als 150 externs que van treballar a la darrera edició del torneig, destacant el treball en equip en una edició que va qualificar com “la millor”. Tot i que adverteix que “no podem caure en l'autocomplaença” ja que es presenten nous reptes de futur, amb la confecció d'un nou calendari de torneigs on el Godó haurà de defensar la seva posició entre els millors. Segons va explicar Pujol, el president de l'ATP, Andrea Gaudenzi, li va assegurar que “Barcelona és Premium (nova categoria) perquè uneix tradició i transformació”.