Celebrada la 27a edició del torneig Open RCTB-1899 Ciutat de Sarajevo

07/09/2023

El torneig ja és un clàssic

El Torneig Open RCTB-1899 Ciutat de Sarajevo in Memoriam Juan Maria Tintoré va celebrar la seva 27a edició del 21 al 26 d’agost, amb la participació de 31 nacions. Aquest torneig de grau 1 de Tennis Europe Sub-16 es caracteritza pel nivell dels participants. Un total de tres jugadors espanyols van participar en el torneig, entre ells la subcampiona nacional sub 14 Carla Vázquez, que va arribar a la final del torneig per perdre contra la jugadora serbia Anastasija Cvetkovic, la cap de sèrie número 1, per 6-3, 6-4.

En el quadre masculí, el jugador letó Arturs Zagars va vèncer al jugador alemany Jan Smrcka per un clar 6-0, 6-3. L’RCTB-1899 va estar representat la vicepresidenta esportiva, Sònia Roig, i Berta Tintoré. Durant la visita, el ministre d’esports i cultura, Kenan Magoda, i el vicealcalde, Samir Avdic, van aprofitar l’oportunitat per rebre els convidats de Barcelona i compartir els plans futurs pel torneig. Sònia Roig va tenir l’oportunitat d’expressar l’agraïment de l’RCTB-1899 per la meravellosa organització i el compromís del club amb el futur del torneig.

El torneig va néixer per iniciativa del llavors president de l’RCTB-1899, Juan Maria Tintoré i l’alcalde de Barcelona Pascual Maragall, els quals es van proposar ajudar a Sarajevo, ciutat assetjada i bombardejada durant 1.000 dies.