Descobreix els Hotels Monument de Barcelona

13/09/2023

El proper divendres 6 d'octubre al matí, els socis i sòcies que ho desitgin podran visitar, de forma guiada, l'Hotel Claris & Spa GL i l'Iberostar Selection del Passeig de Gràcia.

Barcelona és una ciutat única. La seva història és extensa i plena de detalls singulars que han deixat al seu mapa autèntiques joies, sobretot arquitectòniques. El cor de la ciutat atresora una gran part d'aquestes joies. Passejar pels carrers transporta barcelonins i visitants fins a temps remots. El repicar de l'empedrat, la textura i les cicatrius dels murs, el soroll sord i la majestuositat de les perles arquitectòniques... Barcelona ha mimat i protegit el secret més apreciat, l'essència del passat més viva. Tenir cura d'espais tan antics no és senzill, però Barcelona acull petits diamants al seu si que s'han sabut mantenir vius al llarg del temps. Aquests són els hotels amb l'Especialització Monument: establiments que han nascut i han crescut amb la ciutat, i que tenen una història única i especial.

Ara l’RCTB-1899 us ofereix la possibilitat de descobrir aquests Hotels Monument de la ciutat.

El proper divendres 6 d'octubre al matí, els socis i sòcies que ho desitgin podran visitar, de forma guiada, l'Hotel Claris & Spa GL i l'Iberostar Selection del Passeig de Gràcia.

La ruta hotelera començarà a les 10.30h amb un esmorzar a l'Hotel Claris & Spa GL, a la Sala Museu, on hi ha una col·lecció de figures d'art precolombí. Posteriorment es durà a terme la visita a les instal·lacions.

Tot seguit, els socis i sòcies es dirigiran a visitar l'Hotel Iberostar Selection situat al Passeig de Gràcia al costat de la Plaça Catalunya. Després d'observar amb tot detall aquest espectacular hotel, els presents podran gaudir d'un dinar que inclou un entrant, un plat principal i unes postres a triar entre tres opcions, una beguda, aigua i cafè.

El preu de l’activitat és de 38€/persona.

Inscripcions a mbonilla@rctb1899.es