Alberto Pulido i Carla Vázquez, campions del BOBS Sub-14

25/04/2023

El canari Alberto Pulido i la catalana Carla Vázquez s’han proclamat campions de la segona edició del Barcelona Open Banc Sabadell Sub-14. Amb la seva brillant actuació, han posat el punt final a la prova que aquesta setmana reunia les millors raquetes d'un circuit per a joves talents del tennis que un any més ha promogut la organització del torneig, en col·laboració amb la Federació Catalana de Tennis i Esportcat.

Pulido, primer cap de sèrie, va arribar a la final confiant plenament en les seves possibilitats, segellant una rotunda victòria davant el quart favorit i jugador de l’RCTB-1899, Nicolau Canas.

Per la seva banda, Carla Vázquez també va arribar trepitjant fort i ha deixat clar que és una de les grans promeses del tennis nacional, després de superar Idoia Razquin en un dur matx que ha quedat tancat per 10-6 al tie break decisiu.

El Barcelona Open Banc Sabadell Sub-14 exhibeix el gran nivell del planter i espera ampliar fronteres (ara només es disputa a Catalunya) en futures edicions.