Vlad Secara i Maria Trujillo, campions del Barcelona Open Banc Sabadell Sub-14 de Lleida

12/02/2023

La jornada festiva de la província de Lleida ha comptat també amb la presència d’un dels tennistes més prometedors de Catalunya, Max Alcalà

Vlad Secara i Maria Trujillo han estat els campions de la quarta parada del circuit Barcelona Open Banc Sabadell Sub-14, que s’ha celebrat durant quatre caps de setmana a les pistes del Club Tennis Urgell i la final al Club Tennis Lleida. Amb aquest títol, els dos guanyadors s’han endut el bitllet directe per participar al quadre final que es disputarà a les pistes del Reial Club de Tennis Barcelona-1899 del 15 al 23 d’abril, coincidint amb l’ATP 500. La jornada festiva de la província de Lleida ha comptat també amb la presència d’un dels tennistes més prometedors de Catalunya, Max Alcalà.

La campiona del quadre femení del BOBS Sub-14 de Lleida ha estat Maria Trujillo després de superar a la final a Eva Alentà per 6-2, 6-1. El campió de la final masculina ha estat Vlad Secara, que ha guanyat a Álvaro García per 7-6, 6-3.

Paral·lelament a les finals, s’ha celebrat la gran festa del tennis català de base amb el Godó Family Day, que ha comptat amb la participació del jugador català Max Alcalà. Més de150 nens, nenes i adults de la província de Lleida han pogut gaudir d’una jornada molt especial compartint pista amb un jugador en actiu del circuit ATP i han aprés amb els seus consells. Durant tot el matí s’han fet activitats familiars amb el Goody, la mascota del torneig, i s’han sortejat entrades per veure en directe els millors jugadors del món al Barcelona Open Banc Sabadell.

Els guanyadors de Lleida s’uneixen a Àlex Ramis i Carla Vázquez, primers jugadors que ja estaven classificats després de guanyar la prova sub-14 del Rafa Nadal Tour, disputat a les pistes de l’RCTB-1899 durant la primera setmana de gener. I també s’uneixen a Indira Delgado i Vlad Secara, campions del BOBS Sub-14 de Reus i a Nicolau Canas i Tomiris Nurzhan, campions de Sabadell. Com que Nicolau Canas va repetir victòria a Girona, Oriol Álvarez (el finalista amb el millor rànquing) també es va classificar automàticament per jugar el quadre final. A Lleida també ha repetit triomf Vlad Secara i, d’aquesta manera, el finalista Álvaro García (jugador de l'RCTB-1899) també obté el bitllet per competir a la fase final del sub-14.

Amb aquests resultats, ja tenim els cinc primers classificats del quadre masculí i les cinc primeres del femení per jugar el torneig final de Barcelona, que reunirà les vuit millors raquetes sub-14.

Amb la creació d’aquest circuit sub-14, el Barcelona Open Banc Sabadell - Trofeu Conde de Godó reforça la seva aposta pels joves valors del tennis català. Aquesta competició, que es va estrenar l’any passat, està pensada per a tots els nens i nenes de 14 anys o menys i consisteix en quatre campionats amb seu a cada una de les províncies de Catalunya. Els campions d'aquest circuit disputaran la fase final del Barcelona Open Banc Sabadell Sub-14, que se celebrarà durant la setmana del torneig ATP 500 (del 15 al 23 d'abril de 2023).

Classificats pel Barcelona Open Banc Sabadell Sub-14 de l’RCTB-1899:
 
Quadre masculí
1) Àlex Ramis
2) Vlad Secara
3) Nicolau Canas
4) Oriol Àlvarez
5) Álvaro García
6) Wild Card
7) Wild Card
8) Wild Card
 
Quadre femení:
1) Carla Vázquez
2) Indira Delgado
3) Tomiris Nurzhan
4) Maria Parés
5) María Trujillo
6) Wild Card
7) Wild Card
8) Wild Card