Tot el que has de saber del Barcelona Open Banc Sabadell - 68è Trofeu Conde de Godó

24/03/2021

El torneig se celebrarà en les dates previstes, del 17 al 25 d'abril de 2021

Gràcies a l’esforç col·lectiu de tots els agents implicats (RCT Barcelona-1899, Tennium, autoritats esportives i sanitàries, institucions, patrocinadors...), el Barcelona Open Banc Sabadell - 68è Trofeu Conde de Godó se celebrarà en les dates previstes, del 17 al 25 d’abril de 2021.
 
Sabem que aquesta edició serà diferent al que estem acostumats, però una de les cites esportives més importants de la ciutat no podia tornar a faltar.

 A continuació us resolem tots els dubtes en una guia amb preguntes i respostes. I al final d'aquesta pàgina informativa trobareu el link per comprar les entrades. 

 

 

FAQS | Barcelona Open Banc Sabadell 2021

 

1) Les entrades pel 2020 no serveixen per al 2021?
Les entrades del 2020 no son vàlides pel 2021. Seran vàlides pel 2022 en les mateixes condicions o es pot demanar el seu reemborsament.
 
2) Per què s’ha pres aquesta decisió?
Perquè només tenim un 13% d’aforament respecte a anys anteriors (un màxim de 1.000 entrades diàries) i era impossible reubicar a totes les persones que tenien entrada. Creiem que el més just és passar-les totes al 2022 i establir un sistema nou de ticketing per a l’aforament de 2021.
 
3) Per què no hi ha llotges per als socis?
Perquè el poc aforament que hi ha de llotges s’ha reservat per a patrocinadors i VIPs. Per la viabilitat del torneig és molt important seguir comptant amb el suport de tots els patrocinadors, que aquest any no comptaran ni amb el Village ni amb el Fan Boulevard. En un any normal, els ingressos per patrocini són un 70%, mentre que aquest any seran del 90%.
 
4) I els socis que tenien llotges o abonaments i no van sol·licitar el reemborsament?
Es passen automàticament al 2022.
Pel 2021, podran optar a un dels 3 packs que hem elaborat, podent accedir 2 o 3 jornades al torneig. Els que tenien una llotja podran tenir 6 entrades per a 2 o 3 jornades al torneig. Els que tenien abonament, podran tenir entrada per a 2 o 3 jornades, segons el pack que escullin.

  • Pack 1: entrades pel dimecres i diumenge.
  • Pack 2: entrades pel dijous i dissabte.
  • Pack 3: entrades pel dilluns, dimarts i divendres.

 
5) I si no els encaixa cap pack, no es poden canviar els dies?
No, són packs ja establerts perquè el repartiment sigui equitatiu i que tots els socis que tenien llotja o abonament accedeixin o bé a quarts de final, o bé a les semifinals o bé a la final. Són packs fixes, no intercanviables.
 
6) Com s’han d’escollir els packs?
Enviant un correu electrònic o trucant a l’Oficina d’Atenció al Soci, indicant nom i cognoms, número de soci i el pack escollit. Una vegada assignats els packs, a la mateixa Oficina d’Atenció al Soci s’entregaran les entrades.
 
7) I si hi ha molta demanda d’un mateix pack?
Si els packs no es reparteixen de forma equitativa, es farà un sorteig i s’assignaran els packs per sorteig, comunicant a cada soci quin pack li ha tocat. Una vegada comunicat, pot escollir comprar aquest pack o alliberar-lo, però no podrà canviar la seva assignació.

8) Quantes entrades hi ha disponibles pels socis?
Del total de 9.000 entrades per a tot el torneig (1.000 per dia) un 30% és per als socis, això són 300 entrades diàries, és a dir un total de 3.100 entrades en tot el torneig. A les Qualys, un 85% de l’aforament és pels socis. En anys anteriors, els tickets destinats als socis eren un 5% i aquest any seran d'un 33%.
 
9) I quantes entrades pot comprar cada soci?
Un màxim de 2 entrades per soci, ja siguin 2 pel mateix dia o 1 per a dues jornades diferents (sempre que hi hagi disponibilitat). En el procés de compra a través de OneBox, hauran d'introduir el seu DNI amb lletra per a identificar-se com a socis.
S’ha de tenir en compte que l’RCTB-1899 compta en l’actualitat amb 2.400 socis i el total d’entrades que hi ha per a tota la setmana és de 3.100. Aquesta reducció d'aforament afecta a tots els col·lectius: socis, patrocinadors i públic general.
 
10) Quins avantatges tenen els socis que tenien entrada i van conservar l’import?
Que tenen garantida la seva entrada pel 2022 (mantenint el preu i la ubicació) o poden demanar la devolució. I per aquest 2021 tenen prioritat de compra respecte al públic en general a través de OneBox, mantenint un 20% de descompte, a més a més de tenir 2 entrades gratuites assegurades per soci per la Qualy a recollir a l'Oficina d'Atenció al Soci.
 
11) I els socis que no van conservar les seves entrades?
En aquest 2021 tenen preferència de compra sobre el públic en general, també amb un 20% de descompte, a més a més de tenir 2 entrades gratuites per soci per la Qualy (fins a esgotar les existències).
 
12) Com funciona el sistema OneBox?
Un s’ha de connectar a la plataforma i escollir les localitats. Les entrades es compren de dos en dos i el client escull entre les localitats disponibles, tal com succeeix en altres esdeveniments com concerts, partits de futbol o espectacles. A partir del dia que es posen a la venda, el sistema va assignant entrades fins que s’esgoten.

13) Com es compren les entrades per a les Qualys?
(Pels socis que no tenen les entrades assegurades). A través de OneBox a cost zero introduint el DNI amb lletra que identifica el soci, a partir del 9 d’abril i fins a esgotar les entrades disponibles.
 
14) No hi haurà Village aquest any?
No, hi haurà una carpa per a patrocinadors i un VIP amb aforament reduït, però sense accés lliure per a socis. Al Fan Boulevard hi haurà serveis de restauració amb llocs per seure i alguns materials d’espònsors, però no hi haurà activacions com altres anys.
 
15) Els socis podran accedir a la Casa Club?
Sí, ensenyant el carnet de socis, però no podran accedir al recinte del torneig si no tenen una entrada. L'aforament dependrà en tot moment dels limits establerts per les autoritats.

16) Els socis podran menjar al Restaurant del Club?
Sí, durant tot el torneig, sempre tenint en compte l’aforament permès per normativa COVID-19.
 
17) Llavors, quins són els avantatges dels socis en aquest torneig?
Principalment, poder assistir a 2 jornades en directe de la Qualy (si hi ha disponibilitat) i compra prioritària respecte al públic en general.
 
18) Quines seran les mesures COVID-19?
Distribució de gel per als assistents, separació de 2 seients entre “bombolles” a la pista, boques d’entrada i sortida diferenciades, desinfecció de tot el recinte, control de temperatura en accessos, obligatorietat de l’ús de la mascareta, etc.

 

Entrades

 

Per comprar les teves entrades has de clicar aquí: 

COMPRA D’ENTRADES