Tommy Robredo es retira com sempre va desitjar

18/04/2022

Tommy Robredo va disputar el seu últim partit com a tennista professional. I ho va fer com sempre va desitjar, a l’RCT Barcelona-1899, el seu Club, al seu torneig i envoltat de la seva gent. “Tommy, Tommy, Tommy!”, cridaven els aficionats a la Pista Rafa Nadal per donar, primer, ànims al tennista d'Hostalric i després, per rendir tribut a la seva carrera.

“Ha estat un viatge molt bonic, tot un aprenentatge de vida perquè vaig agafar la meva primera raqueta amb dos anys i la deixo amb gairebé 40”, va destacar Robredo. Poc importava el resultat (derrota davant Bernabé Zapata per un doble 6-1). Tommy ja forma part de la història del Barcelona Open Banc Sabadell-Trofeu Conde de Godó, del qual va ser campió el 2004, en una èpica final de cinc sets davant l'argentí Gastón Gaudio i en què va debutar, amb tot just 16 anys, per aconseguir el seu primer triomf al circuit professional davant de l'italià Davide Sanguinetti.

“L’RCTB-1899 és casa meva, és el meu Club, i vull agrair tot el que han fet per mi tots aquests anys”, va afegir el tennista, que va arribar a ser número 5 del món. Ara Tommy té ganes de “estar a casa, gaudir de la família, relaxar-me…”. Encara que la seva intenció és no allunyar-se gaire d'aquest món que ell qualifica com a “meravellós”.

Acompanyat de companys de professió com David Ferrer, Juan Carlos Ferrero, Roberto Bautista, Feliciano López, Marc López, Pablo Andújar, Jaume Munar i Anabel Medina va poder escoltar missatges dels presents i d'altres tennistes com Andy Murray, Albert Costa, Carlos Moyà, David Nalbandian i Guillermo Coria al video-marcador.

“Us portaré sempre al cor”, va concloure Tommy.