Tennis VS La Fam

25/01/2021

El nostre club impulsa una acció solidària, 'Tennis VS La Fam', una iniciativa de la nostra Fundació, la Fundació Tennis Barcelona, en col·laboració amb la Fundació del Tennis Català, que té com a objectiu contribuir a atenuar les conseqüències socials i econòmiques provocades per la pandèmia. Es durà a terme del 28 de gener al 8 de febrer, juntament amb d'altres clubs de Catalunya.

f

 

Fes el teu donatiu aquí!

 

Es tracta d’una recollida d’aliments, tant presencial com digital (a la plataforma de micromecenatge 'Mi grano de arena', on podreu fer aportacions fins l'1 de març), per donar suport a totes aquelles famílies de la nostra ciutat que no poden fer front a les seves necessitats bàsiques, veient-se abocades a un estat d’emergència alimentària. Estem en un moment d’emergència màxima en el nostre entorn més proper, un moment en què els valors de l’esport com el treball en equip, el sacrifici o la solidaritat són més necessaris que mai.

El paper dels voluntaris i voluntàries que ajudin a recepcionar els aliments per a fer-los arribar a aquelles entitats que més ho necessiten serà, doncs, imprescindible. I és per això que us demanem que, en la mesura de les vostres possibilitats, ens ajudeu, ja amb el convenciment que, una vegada més, donareu una gran resposta a la nostra crida.

D’altra banda, habilitarem una zona al hall del club per recollir els aliments que rebem, i que  destinarem a Assís Centre d’acollida i Caputxins de Sarrià. 

Us proporcionem una llista de productes que ens demanen des d’aquestes entitats:

Oli (ampolles de 5-2-1L) 

Tonyina  (en llaunes de 900gr/650gr o petites)

Llet amb data de caducitat llarga

Cafè

Fruits secs

Xocolata

 

Et pots posar en contacte amb nosaltres escrivint un mail a fundacio@fundaciorctb1899.org o bé trucant-nos al telèfon 932 037 852.