Suma't al nou repte del Wellness Center: La Triatló Experience Indoor by Technogym

Suma't al nou repte del Wellness Center: La Triatló Experience Indoor by Technogym
14/03/2022

L'Àrea de Wellness Center, conjuntament amb el patrocinador del Club Tecnhogym, han preparat una nova activitat pels nostres socis i sòcies. És un nou repte, una nova competició, un challenge: la Triatló Experience Indoor by Technogym.

El 3 de maig serà la data en què aquesta competició donarà el tret de sortida i que abastarà la natació, el ciclisme i la cursa. Totes les disciplines del triatló es duran a terme al recinte del Wellness Center. La natació, a la piscina del Club; el ciclisme, a les bicis estàtiques i la carrera sobre les cintes de la Sala Fitness.

La competició s'organitzarà en diverses categories en funció del sexe i l'edat dels participants. D'aquesta manera, hi haurà la categoria femenina i masculina +20, +30, +40, +50 i +60. Durant 10 setmanes, els tri-atletes competiran per aconseguir un lloc a la gran final que es disputarà el 9 de juliol. Per classificar-se per a la final, els participants hauran d'aconseguir un mínim d'una marca setmanal corrent en cinta 2'5Km, en bici 10Km. i nedant 400m. a la piscina. L'ordre de les tres disciplines és indiferent i la marca (temps) seran registrats pel monitor de sala i pel socorrista a l'àrea de piscina. Aquests seran els que donaran validesa a cada prova.

Després de les 10 setmanes de període classificatori, el dia 9 de juliol se celebrarà la gran final que disputaran els 3 primers classificats de cada grup. Aquest dia, a més, serà amenitzat per un DJ i tots els participants podran gaudir d´un aperitiu i el lliurament de premis.

Tots els socis i sòcies que hi vulguin participar hauran d'avisar els monitors de la sala o el socorrista abans de realitzar la primera prova. Els participants, que rebran un obsequi de Technogym, hi podran participar qualsevol de les 10 setmanes (a partir del 3 de maig i fins el 9 de juliol).

Per a qualsevol informació podeu consultar enviant un correu a wellnescenter@rctb1899.es o contactant amb Iris Pérez, la responsable d'aquesta activitat, al telèfon 644433738.